N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI! Un fost mare jucător S-A UMPLUT DE PENIBIL: “Poetul” s-a făcut de “cacao”

În istoria Ligii 1 sînt puţini fotbalişti care se pot lăuda că au evoluat, cu rezultate notabile, pentru Steaua, Dinamo şi Rapid. Adi Matei este chiar unic din acest punct de vedere, avînd în...
02.01.2014 | 20:49
NO SATI VINA SA CREZI Un fost mare jucator SA UMPLUT DE PENIBIL Poetul sa facut de cacao
ADVERTISEMENT

În istoria Ligii 1 sînt puţini fotbalişti care se pot lăuda că au evoluat, cu rezultate notabile, pentru Steaua, Dinamo şi Rapid. Adi Matei este chiar unic din acest punct de vedere, avînd în vedere că el are în palmares chiar şase echipe din Bucureşti. Pe lîngă cele trei rivale, “Cacao” a mai jucat şi la Victoria, Sportul Studenţesc şi, la final de carieră, la FC Naţional. Realizarea aceasta este unică, însă fostul fundaş central este şi unul dintre puţinii fotbalişti din istorie născut pe… 29 februarie! Ceea ce înseamnă că el îşi sărbătoreşte ziua de naştere o dată la patru ani.

“Faultează” grav limba română!

De mai bine de un deceniu, Adi Matei, acum în vîrstă de 45 de ani, a renunţat la activitate şi apoi s-a dedicat antrenoratului. Mai nou însă, fostul fotbalist s-a apucat şi de scris poezii, pe care le împărtăşeşte cu fanii săi pe pagina personală de Facebook, mai ales acum, în perioada Sărbătorilor. Problema cea mare a lui “Cacao” este însă aceea că faultează gramatica limbii române mai ceva decît lovea în trecut fundaşii adverşi. Fundaşul are serioase dificultăţi cu cratimele, numărul “i”-urilor, dar mai ales cu virgulele puse în plus, mai ales între subiect şi predicat. Adi Matei este invitat permanent la o televiziune de sport unde, din fericire, nu e obligat să scrie.

ADVERTISEMENT

adi matei poet

adi matei poet 2

adi matei 3