Cad recordurile din Liga 1? Poţi paria pe asta

Gabriel Esanu   
in Pariuri sportive
24/07/2016, 21:32
Cad recordurile din Liga 1? Poţi paria pe asta

Liga 1 începe pe 22 iulie şi este gata de start pentru noi meciuri şi goluri. Acesta va fi al doilea sezon regulat din istoria campionatului românesc. Cel din 2015/2016 a stabilit primele recorduri, dar vor sta acestea în picioare şi în campionatul acesta?

Betano.com – cea mai nouă agenţie legală de pariuri online din România – a realizat un grafic cu recordurile oficiale ale Ligii 1 din sezonul trecut.

Cele mai interesante cifre ale sezonului regulat 2015/2016 se afla în graficul Betano, pe care vă invităm să îl treceţi în revistă. Veţi descoperi câte partide din cele 182 ale sezonului regulat s-au încheiat cu victorii, ce echipă a marcat cele mai multe goluri, câte penalty-uri au fost şi câte s-au ratat, precum şi alte date interesante. Toate sunt cifre exacte, oferite de Liga Profesionistă de fotbal.

De asemenea, Betano vă propune un set de pariuri speciale axate în special pe echipele Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu, atât pentru sezonul regulat, cât şi pentru întreg campionatul. Detalii despre ele, mai jos.

Punctele şi golurile Stelei şi Astrei

Astra a adunat 51 de puncte în sezonul regulat 2015/2016, acesta fiind recordul actual de puncte pentru o echipă din România în  prima parte de campionat. Steaua a strâns  doar 44.

La capitolul goluri, Astra a avut la finalul campionatului un total de 62, iar Steaua 67.

Betano s-a gândit să ofere cote pentru punctele şi golurile celor două echipe, în noul sezon.

Astfel, Astra are o cotă de 1,87 pentru peste sau sub 48,5 de puncte în noul sezon regulat, în timp ce Steaua beneficiază de aceeaşi cotă pentru peste sau sub 51,5, goluri.

La capitolul goluri, Astra are o cotă de 1,87 să înscrie în tot campionatul (sezon regulat + playoff) peste sau sub  56,5 goluri, iar Steaua are aceeaşi cotă pentru peste sau sub 59,5 goluri.

Pariurile speciale pentru Steaua sunt aici, iar cele pentru Astra aici. Toate cotele pentru Liga 1, atât meciurile etapei cât şi toate peciurile speciale, le poţi găsi aici.

Miza înapoi la 0-0

Dintre cele 182 de meciuri din sezonul regulat trecut, 17 s-au încheiat 0-0. Dacă pariezi pe victoria unei echipe şi pierzi pariul, dar meciul se încheie 0-0, atunci Betano îşi oferă miza înapoi. Detalii despre această promoţie sunt aici.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×