News

Cadavru descoperit în Ilfov, la Dărăști. Ce au găsit anchetatorii la fața locului – Update

27.07.2019 | 21:23
Cadavru descoperit in Ilfov la Darasti Ce au gasit anchetatorii la fata locului  Update

Șoferul unui camion care căra moluz a făcut o descoperire șocantă atunci când a vrut să arunce sacii pe un câmp din localitatea ilfoveană Dărăști: acesta a găsit un cadavru înfășurat în bandă adezivă! Bărbatul a alertat imediat autoritățile, care au deschis rapid o anchetă.

Update, 28 iulie, ora 12.00: În urma unor cercetări amănunțite, anchetatorii au stabilit că ucigașul era, de fapt, frate vitreg al victimei și că a ucis-o pe victimă în apartamentul acesteia, după ce ar fi confundat-o cu diavolul! Nu este exclus ca el să aibă probleme psihice sau să fie sub influența unor substanțe interzise.

Cadavrul unei femei, descoperit printre sacii cu moluz

Stire initiala: Misterul cadavrului înfășurat în bandă adezivă și aruncat într-o mașină de transport moloz, printre saci cu resturi de materiale de construcții, la Dărăști, a fost rezolvat însă de anchetatori.

Polițiștii din Ilfov, împreună cu ofițerii Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei au reușit să identifice cadavrul, dar și să îl prindă chiar și pe criminal. Cadavrul înfășurat în bandă adezivă apaține unei tinere în vârstă de aproximativ 30-35 de ani care lucra ca escortă.

Cadavrul unei femei descoperit printre sacii cu moluz
Cadavrul unei femei descoperit printre sacii cu moluz foto:observator.tv

Criminalul a fost descoperit de procurori

Tânăra a fost ucisă de un client în vârstă de 25 de ani, din București, cu care nu s-a înțeles la bani. Cei doi s-au luat la ceartă, iar tânărul de 25 de ani a strangulat-o pe femeie. Când a realizat că fata a murit, criminalul a înfășurat cadavrul în bandă adezivă și apoi l-a aruncat într-o mașină de transport moloz.

Bărbatul a profitat de neatenția unor muncitori care lucrau la o clădire și a aruncat cadavrul prostituatei printre resturile de la construcția respectivă. Șoferul mașinii s-a urcat la volanul mașinii și s-a deplasat pe un câmp din apropiere, unde urma să arunce sacii cu moluz.

Bărbatul a aruncat câțiva saci, până a ajuns la cadavrul fetei. Acesta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, imediat după ce și-a revenit din sperietură. Suspectul principal a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de omor.