News

Cadavru găsit într-o casă din Pitești după ce vecinii n-au mai suportat mirosul! Ce decizie au luat pompierii

Un cadavru a fost găsit într-o casă din Pitești după ce vecinii n-au mai suportat mirosul și au solicitat intervenția autorităților
04.07.2021 | 17:51
Cadavru gasit intro casa din Pitesti dupa ce vecinii nau mai suportat mirosul Ce decizie au luat pompierii
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o femeie în vârstă de 50 de ani care a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Pitești. Vecinii au luat decizia să cheme echipajele de intervenție.

Aceștia spun că de câteva zile simțeau un miros înfiorător. După ce au venit la fața locului, pompierii au luat decizia de a intra pe geam.

ADVERTISEMENT

Cadavru găsit într-o casă din Pitești după ce vecinii au chemat autoritățile

Din nefericire, aceștia au găsit-o pe femeie fără suflare în apartament, drept pentru care nu a mai fost nevoie de intervenția echipajelor medicale.

Conform primelor informații, femeia suferea de mai multe afecțiuni.

Oamenii spun că ultima oara au vorbit cu ea în urmă cu doar câteva zile. De altfel, aceștia spun că femeia ar fi murit undeva în prima zi a weekendului.

ADVERTISEMENT

„În preajma apartamentului se simţea un puternic miros neplăcut, care a generat suspiciunile celor din zonă”, a precizat și ISU Argeş.

„S-a pătruns în interior pe fereastră, iar acolo a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei de aproximativ 53 de ani”, au mai zis cei de la ISU Argeş.

ADVERTISEMENT

Cauzele decesului urmează a fi stabilite.

Un caz asemănător s-a petrecut și la Brașov, acolo unde cadavrul unei femei a fost găsit într-o maşină.

Autoturismul a luat foc în timp ce era parcat în Tărlungeni. În această situație oamenii legii încă încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Pompierii braşoveni au lichidat incendiul, dar în interiorul autovehiculului a fost descoperit cadavrul.

ADVERTISEMENT