News

Descoperire macabră pe Autostrada Soarelui. A fost găsit un cavadru pe jumătate dezbrăcat

O descoperire șocantă s-a făcut, joi seară, pe Autostrada Soarelui. Un șofer de TIR a dat peste un cadavru parțial dezbrăcat, în dreptul localității Cernica.
28.01.2022 | 08:47
Descoperire macabra pe Autostrada Soarelui A fost gasit un cavadru pe jumatate dezbracat
ADVERTISEMENT

Trupul fără viață și pe jumătate dezbrăcat aparține unui bărbat. Din primele cercetări, se crede că ar fi vorba despre un migrant.

Acesta a fost găsit pe carosabil și se crede că a stat ascuns sub un TIR, iar atunci când autovehiculul s-a pus în mișcare, bărbatul a căzut.

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea răni grave

Au fost alertați de îndată oamenii legii. La fața locului au sosit polițiștii de la Criminalistică și au descoperit pe corpul migrantului răni destul de grave. Bărbatului îi lipsește o porțiune din scalp și are leziuni traumatice la nivelul membrelor.

”În această seară, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o persoană cu privire la faptul că pe DNCB – din Cernica se află un cadavru pe carosabil.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Pantelimon şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, au comunicat reprezentanții IPJ Ilfov.

Cadavrul va fi supus unei necropsii

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Aici va fi supus unei necropsii pentru a i se stabili cu exactitate cauza decesului.

ADVERTISEMENT

”A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, au mai precizat oamenii legii.

Vreme de câteva ore a fost blocat și traficul în zonă. Ulterior, a fost reluat, conform procedurii legale. S-a demarat o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unui afacerist din Sibiu, găsit în Pădurea Băneasa

În urmă cu câteva zile, a mai fost găsit trupul fără viață al unui bărbat. Un afacerist din Sibiu, dat dispărut de trei luni, a fost găsit mort în Pădurea Băneasa. Acesta avea probleme cu banii și divorțase în luna septembrie.

Fosta soție a sibianului a fost șocată de veste, mai ales că îl căuta de ceva timp. Din primele investigații, s-a mai aflat că bărbatul era în depresie după divorț și locuia singur, cu chirie, având și probleme cu banii.

”Vă dați seama că nu sunt bine. Ce s-a publicat nici măcar nu este adevărat.”, a declarat fosta soție pentru Antena 3.

Asupra afaceristului s-au găsit acte, bani și telefonul. Se ia în calcul o sinucidere, însă cauza morții nu a fost stabilită, încă. Și în această situație, Serviciul de Medicină Legală va face o necropsie.

ADVERTISEMENT