News

Cadavrul găsit pe câmp este al micuțului Sebastian, confirmă testul ADN. Din ce cauză a murit, de fapt, copilul

22.04.2021 | 14:29
Cadavrul gasit pe camp este al micutului Sebastian confirma testul ADN Din ce cauza a murit de fapt copilul
ADVERTISEMENT

Testele ADN efectuate de experți asupra rămășițelor umane găsite la începutul lunii aprilie pe un câmp din județul Arad confirmă faptul că este vorba despre cadavrul lui Sebastian Corbei. Copilul de 7 ani fusese dat dispărut în luna ianuarie. Potrivit anchetatorilor, băiatul a murit de frig.

Cadavrul găsit pe câmp este al micuțului Sebastian, confirmă testul ADN. Din ce cauză a murit, de fapt, copilul

Rămășițele umane găsite în data de 3 aprilie pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători din judeţul Arad sunt ale lui Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani, dat dispărut în luna ianuarie. Acesta nu ar fi avut o moarte violentă şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp.

ADVERTISEMENT

“Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare”, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş – judeţul Arad.

Surse din cadrul anchetei au declarat că băiatul nu ar fi avut o moarte violentă. Se pare că micuțul s-ar fi rătăcit din cauza ceții și ar fi murit de frig.

ADVERTISEMENT

Copilul nu ar fi plecat de la stână cu doar o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme, iar moartea acestuia ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările.

Dispariția lui Sebastian a fost anunțată în data de 9 ianuarie, atunci când o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă.

ADVERTISEMENT

Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului. Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni.

Echipele de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru de peste 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.

ADVERTISEMENT