News

Cadavrul unei femei de aproximativ 50 de ani, găsit pe un câmp din Popești-Leordeni. Primele constatări ale Poliției

Descoperire terifiantă în apropiere de Capitală. Cadavrul unei femei de aproximativ 50 de ani a fost găsit pe un câmp din Popești-Leordeni. Ce e constatat Poliția.
13.10.2022 | 10:14
Cadavrul unei femei de aproximativ 50 de ani gasit pe un camp din PopestiLeordeni Primele constatari ale Politiei
Descoperire terifiantă aproape de București. Cadavrul unei femei, găsit pe un câmp din Popești-Leordeni. Sursa foto (ilustrativ): digi24.ro
ADVERTISEMENT

Trupul unei femei, despre care încă nu există informații că ar fi fost ucisă sau nu, a fost găsit pe un câmp din județul Ilfov.

Descoperire terifiantă aproape de București. Cadavrul unei femei, găsit pe un câmp din Popești-Leordeni

Terifianta descoperire a fost consemnată miercuri seară, în jurul orei 22:00. Atunci, un bărbat a sunat la 112 pentru a raporta că, pe un teren din zona localității Popești Leordeni, se află o persoană decedată, posibil femeie.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de paznicul unui depozit din zonă. El a fost cel care a anunţat Poliţia.

”Eram de pază vizavi și a oprit un șofer de TIR pentru probleme personale și a dat peste cadavru într-o groapă, chiar lângă noi.

ADVERTISEMENT

A venit omul, m-a anunțat, că era în trafic, eu am sunat la 112, a venit poliția, salvarea și s-a constatat că e moartă de vreo săptămână. Așa a constatat doctorul”, spune paznicul, pentru postul de televiziune citat.

Ce e constatat Poliția în legătură cu această descoperire

În scurt timp, polițiștii din localitatea Popești Leordeni s-au deplasat la fața locului și, conform procedurilor, au delimitat zona respectivă.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, criminaliștii nu au reușit să afle identitatea victimei. S-a ajuns doar la concluzia că femeia ar avea în jur de 50 de ani și că ar fi murit cu aproximativ o săptămână înainte să fie găsită.

În orele care au urmat descoperirii, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Aici se va stabili dacă aceasta a murit din cauze naturale sau dacă a fost ucisă.

ADVERTISEMENT

Un caz similar celui din Ilfov a fost semnalat în primăvară, în județul Bihor. Atunci, cadavrul unei femei era găsit pe un teren viran, împachetat în mai mulți în saci menajeri.

Sătenii au sunat atunci la 112 și au raportat că la marginea satului din comuna Borod au descoperit cadavrul unei femei. Ulterior s-a aflat că victima este Molnar Beata, din Cluj.

Tânăra fusese ucisă și aruncată pe un câmp din Bihor. Iubitul ei, principalul suspect al crimei, a fost prins ulterior de Poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: