News

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit plutind în râul Dâmbovița, în zona Izvor din Capitală

16.09.2019 | 17:24
Cadavrul unui barbat a fost descoperit plutind in raul Dambovita in zona Izvor din Capitala

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost scos din apele râului Dâmbovița luni, 16 septembrie. Cadavrul a fost descoperit în zona Izvor din București. Un bărbat a alertat autoritățile prin serviciul de urgență 112.

Un bărbat a fost găsit mort în râul Dâmbovița

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani a fost descoperit plutind în râul Dâmbovița. Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate printr-un apel la numărul de urgență 112 de un bărbat care a observat trupul victimei. În zona Izvor din Capitală s-au deplasat o ambulanță și o autospecială cu barcă.

Pompierii de la detaşamentul Mihai Vodă l-au scos din apă pe bărbat cu ajutorul unei bărci, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Bogdan Toma. Din păcate, echipajul SMURD nu a mai putut face nimic și a declarat decesul. Poliția a preluat cazul morții bărbatului și a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Dâmbovița. Sursa foto: libertatea.ro

Un tânăr de 25 de ani a murit înecat în Dâmbovița

Un tânăr de 25 de ani a murit înecat în râul Dâmbovița pe 19 iunie 2019, în jurul orei 6:00, după ce a încercat să salveze un adolescent de 16 ani. Până la venirea echipajelor de salvare minorul a reușit să iasă singur din apă, în timp ce trupul tânărului a fost de negăsit. Timp de o jumătate de oră scafandrii l-au căutat, iar tânărul de 25 de ani a fost găsit fără viață.

Două echipaje SMURD, o autospecială cu barcă, dar și scafandrii au intervenit la fața locului. Incidentul s-a petrecut în zona căminelor studențești din Regie. Potrivit ISU minorul de 16 ani a scăpat nevătămat și a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. „Din nefericire, cel din urmă nu a mai reușit să iasă din apă și a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat”, a declarat ISU pentru Mediafax.