News

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal din Pitești. Poliția încearcă să afle de ce a murit

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal din Pitești, iar acum poliția încearcă să afle de ce a murit bărbatul în vârstă de 59 de ani.
24.03.2023 | 23:25
Cadavrul unui barbat gasit intrun canal din Pitesti Politia incearca sa afle de ce a murit
Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal. Foto: Info Huedin
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal din Pitești, Poliția fiind acum decisă să afle de ce a murit bărbatul. O anchetă a fost deschisă în acest sens pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal din Pitești

”În seara zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat, o persoană decedată. La locaţia indicată, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeşeni pentru scoaterea trupului neînsufleţit”, a transmis IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că persoana decedată era un bărbat în vârstă de 59 de ani. ”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, a completat Ziarul Argeșul.

În luna noiembrie, cadavrul unui cetățean asiatic era descoperit la o ghenă de gunoi din București. În acel caz polițiștii stabileau că ar fi vorba de o sinucidere, pentru că pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul a intrat în ghena de gunoi singur și nu a mai ieșit niciodată.

ADVERTISEMENT

”Între timp trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat de către medicii legiști, în timp ce autoritățile vor lua legătura cu ambasada țării de care aparținea tânărul, pentru ca informația morții sale să ajungă la familie.

Medicii legiști vor face o necropsie pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului, însă moartea e tratata ca suspectă date fiind condițiile în care a fost descoperit corpul neînsuflețit”, transmiteau în acel moment autoritățile.

ADVERTISEMENT

După mai multe zile s-a aflat că tânărul era din Nepal, avea 27 de ani și venise în România să muncească. Gurung, așa cum era numele său, a fost găsit spânzurat în ghena de gunoi din Regie, în complexul studențesc unde lucra.

”Problema este că nu există mecanisme de sprijin. Nu există oameni care vorbesc limba lor, nu există ambasade care să îi sprijine, nu știu ce să facă, nu își cunosc drepturile, așa că se profită de ei cu fiecare ocazie”, comenta situația Ruban Jayathas, un manager originar din Sri Lanka.

ADVERTISEMENT

Experții au încercat să explice de ce a recurs la acest gest tânărul. ”Oamenii ăia sunt reduși practic la doar forță de muncă, dar un om nu este doar forță de muncă. Un om este și suflet, este și familie, este și părinte poate, soț… Ar trebui să avem puțin mai multă grijă de oamenii pe care îi importăm pentru forță de muncă”, a punctat psihologul Adriana Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”