News

Cadavrul unui bărbat stă de o săptămână într-o rulotă aflată în Cluj. Vecinii, revoltați: ”Miroase îngrozitor. Am sunat la Primărie, la Poliție”

Caz extrem de grav la Cluj, acolo unde cadavrul unui bărbat care a murit în urmă cu câteva zile stă într-o rulotă. Vecinii sunt revoltați de situație.
04.08.2021 | 15:50
Cadavrul unui barbat sta de o saptamana intro rulota aflata in Cluj Vecinii revoltati Miroase ingrozitor Am sunat la Primarie la Politie
ADVERTISEMENT

O situație de neînțeles este întâlnită în aceste zile într-o comună din județul Cluj. Un bărbat de circa 70 de ani a murit acum o săptămână, însă autoritățile au ignorat în toată această perioadă cazul, conform presei locale.

Trupul neînsuflețit al vârstnicului ar fi într-o rulotă, la temperaturi extrem de ridicate. În aceste condiții, vecinii spun că din zona în care se află cadavrul vine un miros îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat stă într-o rulotă, de o săptămână, la Cluj. Vecinii sunt revoltați de situație

Bărbatul din județul Cluj a murit într-o rulotă care se află în comuna Aghireșu, pe un teren din zona școlii. Dat fiind faptul că nu l-au mai văzut de o săptămână și au simțit un miros neplăcut venind din zona locuinței sale improvizate, vecinii au alertat imediat autoritățile

Revoltător este faptul că, multe zile la rând, nu s-a luat nicio măsură pentru a rezolva această problemă extrem de gravă.

ADVERTISEMENT

Vecinii și-au strigat disperarea și au spus că nu mai suportă mirosul, având în vedere că decesul a survenit în urmă cu mai multe zile.

”S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare”

Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort.

ADVERTISEMENT

De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, spune o vecină a decedatului, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Primăria ar fi intervenit pe ultima sută de metri

Sursa citată informează că, într-un final, ar fi fost eliberat un certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Întrucât aparținătorii/familia nu au ținut legătura cu persoana decedată, Primăria se ocupă cu ridicarea trupului bărbatului.

Conform datelor din certificatul de deces, moartea bărbatului a fost una naturală, astfel că nu poate fi implicată Poliția, fiind o problemă de competența autorităților locale.

ADVERTISEMENT