News

Cadavrul unui copil, descoperit într-o cușcă de câini, în Maramureș. Tatăl l-ar fi ascuns pentru a primi în continuare alocație

Caz șocant în Maramureș. Poliția a descoperit cadavrul unui copil într-o cușcă de câini. Tatăl său l-ar fi ascuns în acest loc, pentru a-i putea lua în continuare alocația.
24.05.2022 | 11:44
Cadavrul unui copil descoperit intro cusca de caini in Maramures Tatal lar fi ascuns pentru a primi in continuare alocatie
Copilul era mort de mai bine de 30 de zile. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Caz desprins din filmele de groază în Sighetu Marmației. Cadavrul unui minor de 14 ani a fost descoperit de poliție în cușca unui câine. Tatăl l-ar fi pus aici, după ce copilul a murit în condiții suspecte, pentru a-i putea încasa, în continuare, pensia de handicap.

Cadavrul unui copil de 14 ani, descoperit în cușca unui câine. Cine a alertat poliția

Un vecin a fost cel care a alertat oamenii legii. Bărbatul a observat absența îndelungată a băiatului și s-a dus să-i ceară explicații tatălui.

ADVERTISEMENT

Însă, atunci când a fost luat la întrebări, părintele minorului s-a încurcat în răspunsuri. Vecinul nu s-a lăsat înduplecat și l-a avertizat că va suna la 112, ceea ce a și făcut.

”Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd.

ADVERTISEMENT

Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut.

I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort”, a declarat vecinul pentru site-ul vasiledale.ro.

ADVERTISEMENT

Copilul a murit în condiții suspecte

Totuși, vecinul nu crede că tatăl i-a luat viața copilului și că mai degrabă s-a speriat atunci când cel mic a pierit. Neștiind ce să facă, i-a ascuns trupul în cușca câinelui din curte, mai crede vecinul.

”Eu nu cred că l-a omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat.

ADVERTISEMENT

Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, a mai declarat vecinul.

Ce s-a întâmplat cu tatăl

Trupul copilului a fost descoperit înfășurat în saci menajeri. A fost dus la spital pentru a se face o necropsie și a se stabili cu exactitate cauza decesului.

S-a deschis o anchetă în această situație. Tatăl și concubina acestuia au fost audiați. Ulterior, tot tatăl a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Aici i se va face o expertiză psihiatrică.

ADVERTISEMENT
Tags: