News

Cadavrul unui român de 40 de ani, găsit pe un câmp din Italia. Trupul prezenta arsuri masive

09.05.2021 | 16:06
Cadavrul unui roman de 40 de ani gasit pe un camp din Italia Trupul prezenta arsuri masive
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui român de 40 de ani a fost descoperit pe un câmp din Stupinigi, un cătun care aparține de localitatea Nichelino din provincia Torino.

Din primele constatări ale criminaliștilor, conaționalul nostru avea arsuri pe 80% din suprafața corpului.

ADVERTISEMENT

Lângă trupul acestuia, ofițerii de la Poliția din Italia au găsit un telefon mobil și o bicicletă și astfel au reușit să-i afle identitatea.

Cadavrul unui român de 40 de ani, cu arsuri masive, găsit pe un câmp din Italia

Corpul neînsuflețit al românului de 40 de ani a fost descoperit de un trecător, în apropierea punctului de lucru al unei societăți apicole. Imediat, italianul a alertat Poliția. Lângă trupul neînsuflețit se aflau un telefon mobil şi o bicicletă.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației La Repubblica, după primele verificări, criminaliștii sosiți la faţa locului au stabilit că bărbatul avea arsuri în proporție de 80% pe corp.

Deși cetățeanul român nu avea documente la el, la scurt timp, carabinierii au reușit să-l identifice. Este vorba despre un român în vârstă de 40 de ani care locuia în Beinasco, nu departe de locul unde a fost descoperit. Acesta ar avea inițialele numelui: ”IT”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, criminaliștii italieni au mai declarat că nu fost găsit niciun recipient care să fi conținut vreun lichid inflamabil lângă trupul bărbatului.

Presa italiană mai anunță că ancheta din acest caz, coordonată de procurorul Alessandro Aghemo, nu exclude în prezent nicio ipoteză, nici măcar cea a sinuciderii.

ADVERTISEMENT

După primele examinări medico-legale, nu s-au găsit semne de violență pe cadavru. Prin urmare, se așteaptă autopsia pentru a face lumină asupra incidentului.

O româncă a fost găsită moartă în Italia, în aprilie

Tot în Italia, dar în zona Aosta, o româncă în vârstă de 32 de ani, venită de mai mult timp în țară, a fost găsită cu gâtul tăiat în apartamentul pe care îl închiriase în regiunea din nord-vestul țării. Crima a avut loc la finalul lunii aprilie.

Potrivit presei din Italia, tânăra a fost ucisă cu o singură lovitură de cuțit, în zona gâtului. Trupul ei fără suflare a fost găsit în baie, într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât. Cei care au făcut tragica descoperire au fost chiar pompierii

ADVERTISEMENT
Tags: