News

Cadavrul unui tânăr de 29 de ani, persoană dispărută în râul Mureș, a fost găsit. Pompierii îi caută pe ceilalți trei

În cursul zilei de vineri, pompierii au scos din râul Mureș cadavrul unui tânăr de 29 de ani, una dintre cele patru persoane date dispărute.
05.05.2023 | 15:36
Cadavrul unui tanar de 29 de ani persoana disparuta in raul Mures a fost gasit Pompierii ii cauta pe ceilalti trei
A fost găsit cadavrul unui tânăr de 29 de ani, unul dintre cei patru dispăruți în râul Mureș. Pompierii continuă căutările. Sursa foto: aradon.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vineri după-amiază, cadavrul unui tânăr de 29 de ani a fost găsit de echipele de căutare-salvare în râul Mureş. Trupul acestuia a fost scos în zona Periam – Igriş. Pompierii continuă căutările pentru încă trei persoane.

A fost găsit cadavrul unui tânăr de 29 de ani, unul dintre cei patru dispăruți în râul Mureș. Pompierii continuă căutările

A 5-a zi a căutărilor declanșate după ce o barcă s-a răsturnat, duminică, în râul Mureș, a adus primele rezultate. Trupul neînsuflețit al uneia dintre cele patru persoane date dispărute a fost scos la mal de echipele de căutare.

ADVERTISEMENT

Pe sectorul de căutare Periam-Igriş, pe râul Mureş, a fost identificat trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă şi identificată”, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad. Salvatorii arădeni iau parte la căutări alături de colegii din Timiş.

Într-o primă fază, cei de la ISU Arad nu au putut oferi alte informaţii despre victimă. Nu s-a spus nici dacă aceasta este una dintre persoanele dispărute după răsturnarea bărcii. Pompierii au fost convinși că este trupul unuia dintre cei dispăruți, duminică seară, în zona Periam Port.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cadavrul a fost identificat. La fața locului au ajuns membrii familiei unui bărbat dat dispărut duminică. S-a constatat că e vorba de tânărul de 29 de ani, notează Aradon.ro.

În acest moment, se mai caută alte trei persoane. E vorba de doi copii în vârstă de 7 și 11 ani și un bărbat de 31 de ani. Căutările persoanelor date dispărute au fost reluate vineri dimineaţă cu noi efective, în Periam Port, a transmis ISU Timiş.

ADVERTISEMENT

12 persoane s-au aflat la bordul ambarcațiunii care s-a răsturnat în râul Mureș

Tragedia de pe râul Mureș a avut loc duminică, 30 aprilie. Atunci, la bordul unei bărci conduse de un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-au urcat nu mai puțin de 11 persoane.

E vorba de 5 adulți și 6 copii. Ei voiau să ajungă în Periam Port. La doar 2-3 metri de mal, ambarcațiunea s-a scufundat. În urma incidentului, a murit un copil de 3 ani, din Semlac. Alte patru persoane (n.r. trei, după ce azi a fost găsit trupul bărbatului de 29 de ani) au fost date dispărute.

ADVERTISEMENT

După cercetări, polițiștii au anunțat că barca răsturnată nu era înmatriculată. Cel aflat la cârma ei, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Mâna Maicii Domnului, o plantă-minune. Suferințele de care te scapă
Mâna Maicii Domnului, o plantă-minune. Suferințele de care te scapă
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării