Cade transferul lui Budescu? “Au venit chinezii cu pretenţii noi”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
18/08/2016, 00:03
Cade transferul lui Budescu? “Au venit chinezii cu pretenţii noi”

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu, sub formă de împrumut, mişcare dată pînă acum ca iminentă, care însă s-a complicat între timp. A făcut referire şi la trecerea lui Alibec la Steaua.

“S-a complicat situaţia cu Budescu, deoarece chinezii au venit cu pretenţii noi. Vor ca echipa care îl împrumută să plătească 30.000 de euro pe lună din salariu. Noi am făcut o altă ofertă. Sînt discuţii pentru Nicoară, nu a semnat încă. Sperăm ca Alibec să poată să joace măcar o repriză la CFR, nu ştiu dacă este obiectul unui transfer la Steaua. Face toată banda stîngă, e un jucător important. Mai existau lucruri mărunte de pus la punct”, a spus Şumudică.

Şumudică a vorbit şi despre înfrîngerea severă suferită de Steaua în faţa lui Manchester City, scor 0-5, şi despre aşteptările sale în dubla cu West Ham.

“Nu îmi place să vorbesc despre Reghe, nu ar fi loial. Jucătorii mei vor trebui să dea dovadă de umilinţă, agresivitate şi dorinţă. Ca valoare sîntem sub West Ham. Dacă noi vom crede că ne putem întinde echipa pe 80 de metri, că vom face pressing şi vom lăsa compartimente descoperite, se formează dueluri unu la unu şi ei pot crea superioritate. Cei de la City aveau soluţii înainte de a primi mingea, de asta este imposibil să faci pressing. West Ham are jucători extraordinari, chiar dacă lipseşte Payet. Nu se compară cu Manchester City, asta e clar”, a mai spus Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×