Fotbal intern

Cade transferul lui Dan Nistor? PCH: „Dacă-l dați la Steaua, vă rupem picioarele și vouă, și lui”

21.08.2018 | 19:03
Cade transferul lui Dan Nistor PCH Dacal dati la Steaua va rupem picioarele si voua si lui

Transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la FCSB, blocat de PCH. Suporterii din celebra Peluză Cătălin Hâldan, care au pus piciorul în prag vizavi de plecarea căpitanului de la Dinamo la marea rivală roș-albastră.

Deși Gigi Becali a dat asigurări că a discutat cu Ionuț Negoiță toate detaliile acestui transfer al lui Dan Nistor la FCSB, lucrurile par să se fi împotmolit în decursul după-amiezii de marți. Becali spunea că Negoiță nu va avea niciun fel de probleme cu fanii dacă-i va da drumul lui Nistor la FCSB.

Cade transferul lui Dan Nistor la FCSB? PCH a trecut la amenințări!

Ei bine, membrii PCH nu au mai putut suporta eventualitatea realizării acestui transfer și au trecut la amenințări. Din informațiile FANATIK.RO, lui Negoiță și celor din jurul său, dar și lui Dan Nistor li s-a transmis foarte clar. „Dacă-l dați pe Nistor la Steaua, vă rupem picioarele și vouă, celor din conducere, dar și lui Nistor. Este inadmisibil așa ceva! Este cel mai bun jucător al lui Dinamo în momentul de față, este căpitanul nostru și nu se poate să i-l vindeți și pe el lui Gigi Becali”, a sunat mesajul PCH pentru patronul Ionuț Negoiță.

În primăvară, Dan Nistor (primul din dreapta) a urcat în PCH când Dinamo conducea FCSB cu 2-0 și a coborît la 2-2!
În primăvară, Dan Nistor (primul din dreapta) a urcat în PCH când Dinamo conducea FCSB cu 2-0 și a coborît la 2-2!

FANATIK.RO a anunțat exclusiv transferul lui Mahlangu la Ludogoreț Razgrad, pentru 500.000 de euro, apoi a vorbit cu Hristo Zlatinski care este în negocieri cu Dinamo pentru a acoperi plecarea sud-africanului la campioana Bulgariei. În acest timp, în club se discuta tot mai intens despre următoarea mișcare a lui Dinamo pe piața transferurilor, Nistor la FCSB.

Gigi Becali a anunțat în FANATIK că mărește oferta pentru Dan Nistor

După ce luni seara Becali a aruncat bomba, anunțând tratativele cu Ionuț Negoiță pentru aducerea lui Nistor la FCSB, marți patronul FCSB a anunțat pentru FANATIK.RO care este stadiul negocierilor. „Nu cred că mai măresc oferta la Dinamo pentru Nistor, rămâne Qaka plus 500.000 de euro. Hai 600.000 dacă mă mai gândesc bine… Iar dacă Negoiță nu-l vrea pe Qaka, eu sunt dispus să dau doar bani pe Nistor, nouă sute, un milion”, a dezvăluit Becali. Acesta se gândește să refacă la mijlocul terenului cuplul naș-fin de la Pandurii, Pintilii-Nistor.

Dar și Nistor „s-a mișcat” după ultimele evenimente. Aici discutând despre oferta lui Becali, despre plecarea colegului Mahlangu la Ludogoreț pe 30.000 de euro lunar, despre faptul că el câștigă la Dinamo 9.000 de euro, fiind totuși cel mai bine plătit om al lui Negoiță. FANATIK.RO a dezvăluit și discuțiile de marți dintre Dan Nistor și șeful lui Dinamo, înainte ca la RIN să ajungă amenințările PCH.

Cade transferul lui Dan Nistor la FCSB? Ce crede Cornel Dinu despre reacția PCH

Imediat după ce a apărut varianta Nistor la FCSB, FANATIK.RO a obținut reacții din tabăra dinamovistă despre acest ipotetic transfer. Cornel Dinu nu anticipacă ar fi vreo problemă cu fanii dacă Nistor va ajunge la echipa lui Becali, „Mister” exemplificând cu alte plecări anterioare din „Groapă” care nu s-au lăsat cu presiuni sau mesaje violente din partea celor din Peluza Cătălin Hâldan.

Eu nu mă pot pune în mintea unor oameni bolnavi care nu văd altceva decât bani în faţa ochilor. La câte am remarcat la Dinamo, cred că se poate face. Dar poate nu este doar Negoiţă şi atunci mai e o şansă să nu se facă acest transfer, Nistor la Steaua. Şi nici nu cred că vor fi probleme cu suporterii din PCH, pentru că la câte transferuri s-au făcut şi nu s-a întâmplat nimic, nu va fi nici acum ceva”, a spus Dinu pentru FANATIK.RO.

9.000 de euro este salariul lunar al lui Dan Nistor la Dinamo

58 de meciuri, în care a dat 8 goluri și 18 pase de gol, a jucat Dan Nistor pentru Dinamo în sezonul 2016-2017 și din ianuarie 2018 până acum

1.100.000 de euro este cota lui Dan Nistor pe transfermarkt