Fotbal international

Cade varianta Antonio Conte la Real Madrid? Cine e noul favorit

29.10.2018 | 17:26
Cade varianta Antonio Conte la Real Madrid Cine e noul favorit

Varianta numirii lui Antonio Conte la Real Madrid este pe punctul de a nu se mai realiza, din cauza cerințelor tehnicianului. Conform cotidianului Marca, deși președintele Florentino Perez îl anunțase pe italian într-o întâlnire cu directorii clubului, negocierile dintre cele două părți au intrat în impas.

Antonio Conte i-ar fi cerut lui Florentino Perez garanții că el va fi șeful în vestiar și nu jucătorii vedetă sau căpitanul Sergio Ramos. Cu alte cuvinte, italianul i-a transmis președintelui să-l susțină în cazul unor conflicte cu fotbaliștii, care se pare cî nu l-ar dori la echipă.

Antonio Conte se felicită cu Thibaut Courtois după un meci câștigat de Chelsea Londra în sezonul trecut
Antonio Conte se felicită cu Thibaut Courtois după un meci câștigat de Chelsea Londra în sezonul trecut

Solari și Martinez, variante de rezervă pentru Antonio Conte la Real Madrid

În urma informațiilor care anunță că varianta aducerii lui Antonio Conte la Real Madrid este pe cale să nu se realizeze, presa spaniolă scrie că numele lui Santiago Solari și Roberto Martinez au revenit în actualitate. Argentinianul, care pregătește Real Madrid Castilla, este considerat varianta oportună pentru acest moment, dar el nu reprezintă totuși o variantă de viitor. În ceea ce-l privește pe spaniolul Roberto Martinez, aducerea sa de la naționala Belgiei pare destul de greu de realizat.

În aceste condiții, în această seară, după întrunirea Consiliului Director, în jurul orei 20:00, se va anunța demiterea lui Julen Lopetegui, dar nu va exista nicio conferință de presă. Cel mai probabil, Santiago Solari se va ocupa de destinele echipei în perioada următoare, din poziția de antrenor interimar.

Real Madrid a fost umilită de FC Barcelona, scor 5-1, în derby-ul din etapa a zecea din La Liga, care s-a disputat duminică pe Camp Nou. Presa anunțase că aducerea lui Antonio Conte pe Santiago Bernabeu iar costa pe ”galactici” într-o primă fază 20 de milioane de euro. Jumătate din această sumă ar fi salariul italianului pe sezon, iar cealaltă jumătate ar trebui ca Real să o plătească grupării Chelsea. Londonezii i-au achitat această sumă lui Conte în momentul rezilierii contractului, cu condiția ca el să nu antreneze în acest sezon.

Tags: