News

Cădere nervoasă pentru Donald Trump. Ce l-a făcut să-și piardă cumpătul, după ce a pierdut și alegerile

27.11.2020 | 18:07
Cadere nervoasa pentru Donald Trump Ce la facut sasi piarda cumpatul dupa ce a pierdut si alegerile
ADVERTISEMENT

Președintele american Donald Trump și-a pierdut cumpătul, după ce a ratat o lovitură la golf. Liderul republican a fost filmat înjurând obscen în timpul unei activități care ar fi trebuit să fie recreativă.

Trump a petrecut dimineața Zilei Recunoștinței la clubul său din Sterling, Virginia, întreprinzând una din activitățile sale preferate, golful. Totuși, într-o filmare obținută de TMZ putem observa că președintele în exercițiu al SUA nu a fost deloc relaxat.

ADVERTISEMENT

După ce și-a pregătit îndelung lovitura, liderul de la Casa Albă a realizat că nu a lovit suficient de puternic mingea și a lăsat să-i scape o serie de înjurături care au stârnit amuzamentul celor prezenți.

Răbufnire nervoasă a lui Donald Trump, după ce a ratat o lovitură la golf

Exclamația  „Oh s**t!” a venit imediat după lovitură, realizând că aceasta nu este suficient de bună. Într-adevăr, departe de ținta avută, respectiva minge a aterizat în apă, iar Trump a înjurat copios: „I hate this f**king hole!”, stârnind râsete printre cei prezenți.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul moment nervos al zilei. Donald Trump și-a petrecut Ziua Recunoștinței la Casa Albă, unde a susținut și o conferință de presă. Aceasta s-a terminat rapid, președintele în exercițiu enervându-se pe unul dintre jurnaliști, care a încercat să-l întrerupă în timp ce spunea că votul ar fi fost fraudat.

„Ești neserios. Mie să nu-mi vorbești așa!”, i-a spus Trump. „Eu sunt președintele Statelor Unite. Niciodată să nu-i vorbești așa Președintelui!”, a adăugat acesta, cu puțin timp înainte să părăsească conferința, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost și prima dată când candidatul Partidului Republicat a stat de vorbă cu jurnaliștii, după alegerile din 3 noiembrie . El a menționat că va pleca de la Casa Albă dacă voturile din Colegiul Electoral vor arăta victoria lui Joe Biden. „Sigur că o voi face. Și voi știți bine asta”, le-a spus el jurnaliștilor care au întrebat acest lucru.

Totuși, Donald Trump a reluat acuzațiile conform cărora votul ar fi fost fraudat și a afirmat că nu poate să recunoască victoria contracandidatului său în aceste condiții. „Dacă ei (electorii – n.r.) fac asta (să îi atribuie victoria lui Joe Biden – n.r.), fac o greșeală. Alegerile sunt fraudate”, a spus liderul american.

ADVERTISEMENT

Președintele Americii a mai adăugat că nu vrea să spună încă dacă o să se prezinte la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, așa cum cere tradiția: „ca să fiu cinstit, știu răspunsul, dar pur și simplu nu vreau să-l spun încă” și nici despre o viitoare candidatură la alegerile din 2024 nu a vrut să discute.

ADVERTISEMENT
Tags: