Sport

Cadou de Crăciun pentru copiii fanatici după sport. Cât costă să îi cumperi tricoul echipei favorite și ce alte daruri îi mai poți face

Decembrie este luna cadourilor, iar pentru cei care au copii sau prieteni pasionați de sport avem cele mai bune soluții. Fanatik îți spune cât te costă să îi cumperi tricoul echipei favorite
21.12.2021 | 09:51
Cadou de Craciun pentru copiii fanatici dupa sport Cat costa sa ii cumperi tricoul echipei favorite si ce alte daruri ii mai poti face
De Crăciun, copilul tău pasionat de sport poate primi în dar tricoul echipei favorite. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cadourile pentru copiii pasionați de sport ar putea să te oblige să scoți sume importante din buzunar. Dar cu siguranță îi vor face fericiți pe cei care le primesc, indiferent de vârstă.

Pentru ca tu să nu mai pierzi timpul ca să faci calcule, le-am făcut noi pentru tine. Vom alege cele mai importante echipe, cele mai iubite de suporteri, pentru a vedea cât scoți din buzunar pentru cadouri.

ADVERTISEMENT

Moş Crăciun aduce daruri din… fotbalul bucureştean

Cel mai scump ieși dacă vrei să faci un cadou pentru un fan FCSB. Tricoul de joc original pentru 2021, marca Nike, costă 550 de lei. Ba chiar este redus de la 650, conform informațiilor de pe site-ul oficial. Poți să ieși mai ieftin dacă alegi modelul purtat de jucătorii FCSB în 2019. Costă 450 de lei. O variantă ieftină ar fi tricoul FCSB dungi, care vine la prețul de doar 99 de lei. Toate trei sunt la reducere în acest moment.

  • 550 de lei costă tricoul original de joc al FCSB, produs Nike

Pentru fanii dinamoviști poți să cumperi un tricou oficial de joc produs de cei de la Macron. Costă 80 de dolari, conform informațiilor de pe site-ul producătorului italian de echipament sportiv. Adică aproximativ 350 de lei. Există și un tricou cu sigla lui Dinamo la doar 33 de dolari, aproximativ 150 de lei. Ba chiar și variante mai ieftine, pe un site al suporterilor, care oferă tricouri cu diferite modele adorate de „câini” cu doar 50 de lei.

ADVERTISEMENT

  • 80 de dolari costă un tricoul al lui Dinamo, produs de italienii de la Macron

Un tricou oficial al celor de la Rapid costă 420 de lei, conform informațiilor de pe site-ul oficial. Este produs de Nike. Există și varianta unui tricou vișiniu, cu sigla Rapidului, pentru 120 de lei. Sau o bluză de antrenament care costă 220 de lei. Pe site-ul oficial al Rapidului se comercializează chiar și body pentru copil, la prețul de 40 de lei.

  • 420 de lei costă tricoul original al Rapidului, produs de Nike

Sunt foarte multe variante și pentru suporterii steliști. Magazinul oficial al CSA Steaua pune în vânzare tricoul oficial de joc, produs de Adidas, pentru 299 de lei. Există și posibilitatea de a achiziționa echipamentul de deplasare al Stelei, pentru 200 de lei. De asemenea, există varianta de a lua echipamentul de la Joma, oferit special pentru academia celor de la CSA Steaua. Costă 170 de lei. Cea mai ieftină variantă este tricoul de bumbac cu sigla Stelei pentru doar 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Daruri pentru olteni şi campionii României

De la București ne mutăm la Craiova, unde fanii au de ales între cele două rivale. Tricoul oficial de joc al celor de la Universitatea Craiova, produs de Puma, costă 329 de lei. Există și varianta de a achiziționa un tricou de colecție, cu autografe ale jucătorilor, pentru 219 lei. Un rucsac pentru 159 de lei sau o minge la 89 de lei sunt alte variante de cadouri cu sigla Universității Craiova pe ele.

  • 329 de lei costă tricoul Universității Craiova, produs de Puma

Pentru fanii FCU Craiova 1948, un tricou oficial de joc, produs de Adidas, costă 225 de lei. Rucsacul costă 150 de lei, iar șapca se poate achiziționa cu 100 de lei. Iar pentru un trening de prezentare, cei cu dare de mână trebuie să scoată 500 de lei din buzunar.

ADVERTISEMENT

Suporterii campioanei CFR Cluj beneficiază și ei de reduceri în această perioadă. Tricoul oficial de joc, produs de Nike, costă 299 de lei, redus de la 399. Pentru cei care nu țin neapărat ca tricoul să fie vișiniu există și variante mai ieftine. Modelul pe alb se vinde la 179 de lei, iar cel pe verde este la 149 de lei. Există și varianta unui tricou de suporter, care are și sigla echipei, pentru doar 50 de lei. Iar un rucsac Nike cu sigla campioanei costă 169 de lei.

Cadouri şi pentru iubitorii de alte sporturi

Există suficiente variante și pentru copiii care nu sunt pasionați de fotbal. Pentru cei care îi au ca idoli pe Simona Halep sau Horia Tecău avem următoarele alternative. Tenisul este un sport considerat destul de scump, dar până la urmă putem face alegerile și în funcție de posibilități. Există rachete de tenis care ajung la preț în jurul a 100 de lei.

Desigur, nu sunt printre cele performante, dar pot fi suficiente pentru a cultiva o pasiune. Pentru cei care sunt dispuși să plătească mai mult, prețurile urcă și pot ajunge până undeva în jurul a 2.000 de lei. Apoi, geanta pentru rachetă… sau rachete. Și aici pornim de la un preț accesibil, în jurul a 150 de lei. Și ajung să sară de 700 de lei pentru gențile mai spațioase, în care încap mai multe rachete.

Trebuie de asemenea luat în considerare că va fi nevoie de pantofi sport speciali pentru tenis pentru a începe cursurile așa cum se cuvine. Și aici prețurile pot varia foarte mult. Există și opțiuni în jurul a 100 de lei, dar sunt și multe variante care ajung în jurul a 1.000 de lei. Mingile de tenis costă în jurul a 10 lei bucata, iar prețurile diferă în funcție de câte bucăți conține setul pe care îl achiziționezi. În fine, tot pentru echipament trebuie să mai ai pregătiți între 100 și 500 de lei, în funcție de preferințe. Iar cursurile de tenis costă între 200 și 500 de lei pe lună, în funcție de tipul de locație și de tipul de abonament ales.

Și pentru iubitorii baschetului există suficiente variante de cadouri care îi vor face fericiți cu siguranță. De pe NBA Store, spre exemplu, se poate achiziționa tricoul original al oricărui star din liga nord-americană. Echipamentul lui LeBron, Curry, Durant sau Harden îți poate ajunge acasă pentru aproximativ 100 de euro. Pe site-ul oficial există și variante pentru colecționari. Un pic peste 100 de euro și poți achiziționa tricoul în care Larry Bird a scris istorie timp de 23 de ani pentru Boston Celtics.

La acelaşi preţ sunt tricoul lui Michael Jordan de la Bulls sau cel al lui Spurs, cu numele legendarului Tim Duncan. Pantofii sport dedicați pentru baschet trec în general de 100 de euro. Există și variante de prețuri care sar spre 300 de euro. În România, cursurile de baschet au prețuri accesibile, în jurul a 200 de lei pe lună.

Alte variante de Crăciun pentru copii

Dacă fiul tău e fan David Popovici, atunci cu siguranță te vei aștepta să scapi mai ieftin măcar în ceea ce privește echipamentul. Cu totul nu ar trebui să sară de 300 de lei. Costum de baie sau slip, cască, ochelari, prosop și halat. Mai adăugăm aici între 300 și 500 de lei pentru cursurile de înot, care conțin opt ședințe pe lună. Sunt foarte multe bazine la care pot merge copii, în toate orașele mari din România.

Pentru cei pasionați de șah, un set de piese costă de la 40 de lei, pentru cele de plastic, dar pot trece de 300 de lei pentru cele de lemn. De asemenea, ceasurile de șah pornesc de la 100 de lei. Iar cursurile lunare, cu 8 ședințe, sunt în jurul a 300 de lei.

Cât costă echipamentele celor mai importante echipe din străinătate

Pentru cei pasionați de fotbal, dar care nu urmăresc meciurile din România, avem soluții foarte multe de tricouri care pot fi achiziționate online. Vă prezentă prețurile tricorilor oficiale de joc pentru 15 dintre cele mai importante echipe. De asemenea, dacă vreți să ieșiți mai ieftin, și varianta unui tricou de suporter la preț mai accesibil. Real Madrid, Bayern Munchen și Juventus au printre cele mai scumpe variante de tricouri oficiale.

La polul opus, FC Barcelona și Manchester United au oferte pentru fani în această perioadă și astfel că pot fi achiziționate mai ieftin. De asemenea, aproape toate echipele au oferte care asigură livrarea gratuită.

  • Real Madrid – tricou original: 140 de euro / tricou de fan: 42 de euro
  • FC Barcelona – 89 de euro / 39 de euro
  • Atletico Madrid – 108 euro / 53 de euro
  • Manchester United – 90 de euro / 25 de euro
  • Liverpool – 111 euro / 26 de euro
  • Chelsea – 95 de euro / 25 de euro
  • Arsenal – 130 de euro / 25 de euro
  • Manchester City – 120 de euro / 30 de euro
  • Juventus – 140 de euro / 30 de euro
  • AC Milan – 120 de euro / 30 de euro
  • Inter Milano – 140 de euro / 25 de euro
  • PSG – 108 euro / 28 de euro
  • Olympique Marseille – 120 de euro / 27 de euro
  • Bayern Munchen – 140 de euro / 20 de euro
  • Borussia Dortmund – 110 euro / 20 de euro

Soluția pentru cei care vor să „facă sport” din fotoliu: jocuri video cu tematică sportivă

Ne-am gândit la soluții și dacă ai prieteni cărora le place sportul, dar preferă să nu transpire. Jocurile video sunt o variantă populară de cadou, în special pentru cei mici. Dar nu numai. Adesea adulții sunt chiar mai pasionați decât copii când vine vorba de console.

FIFA 22, probabil cel mai popular joc video, este la ofertă în această perioadă. Și poate fi achiziționat pentru 50 de euro de pe Steam. O ofertă greu de refuzat pentru pasionați. Kylian Mbappe a avut onoarea de a fi ales pentru copera celebrului joc pentru ediția 2022. După câțiva ani în care gamerii i-au criticat pe cei de la EA Sports, se pare că FIFA 22 a reușit deja să mulțumească pe toată lumea. Și este deja un joc foarte apreciat.

Luka Doncic, starul celor de la Dallas Mavericks, a prins coperta pentru NBA 2K22. Un joc care în mod tradițional a fost apreciat de gamerii pasionați de baschet. Și în acest an experiența de joc este una excelentă. Jocul pentru Play Station 4 sau Play Station 5 poate fi achiziționat pentru 65 de euro. Cu siguranță o investiție cu profit garantat pentru pasionații de console.

AO Tennis 2 este un joc video care a avut un succes chiar peste așteptări. Precedentele variante nu au fost neapărat apreciate de iubitorii tenisului, dar noua variantă a reparat unele situații ciudate care apăreau la unele lovituri. Dacă îți place tenisul și nu prea ai unde să joci pe timpul iernii, atunci acest joc cu siguranță te va ajuta să treci cu bine iarna. În Europa, jocul poate fi achiziționat pentru 55 de euro.

Și nu avem cum să nu vorbim și despre Football Manager, jocul care a crescut atâtea generații de antrenori din canapea. Celebrul joc al celor de la Sports Interactive a fost lansat pe 8 noiembrie și poate fi achiziționat cu 50 de euro. Jocul este atât de bine realizat încât legenda spune că până și manageri adevărați țin cont de ratingul jucătorilor din uriașa bază de date a jocului. În plus, cei care vor încerca jocul vor remarca faptul că este nevoie de foarte multă răbdare și atenție la detalii. Și, nu în ultimul rând, inspirație la conferințele de presă. Altfel, vor avea surpriza de a fi demiși foarte repede.

ADVERTISEMENT