Fotbal international

Cadou de 100.000 de euro de la Cristiano Ronaldo pentru mama sa. Ce surpriză i-a făcut portughezul

03.05.2020 | 16:50
Cadou de 100000 de euro de la Cristiano Ronaldo pentru mama sa Ce surpriza ia facut portughezul
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu se dezminte. Recunoscut ca fiind un personaj înnebunit de imaginea sa, nu numai cea fizică, dar și a acțiunilor întreprinse, portughezul a mai adăugat o bilă albă la activ.

Cadou de Ziua Mamei

Cristiano i-a făcut o mare surpriză mamei sale, Dolores, cu prilejul zilei mamei, care în Portugalia este sărbătorită întotdeauna în prima duminică din luna mai.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Juventus i-a făcut cadou lui Dolores Aveiro, alături de ceilalți doi frați ai săi, un superb Mercedes în valoare de 100.000 de euro și un uriaș braț de flori.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo

Mama lui Ronaldo a ținut să impărtășească această bucurie pe contul ei de Instagram, postând imaginea cu Mercedesul în garaj și scriind: „Mulțumesc fiiilor mei pentru acest superb cadou. O zi bună la toți”.

ADVERTISEMENT
Cadou de 100.000 de euro de la Cristiano Ronaldo pentru mama sa. Ce surpriză i-a făcut portughezul. Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Și jucătorul a ținut să omagieze această zi pe contul său de Instagram, postând: „Sărbătoare frumoasă de ziua mamei celor două femei speciale din viața mea”, adică mama Dolores și iubita Georgina.

A fost alături de mama sa în cele mai grele momente din viață

Cristiano Ronaldo, al cărui tată a decedat cu ani în urmă, își iubește foarte mult mama și i-a fost cel mai mare sprijin în două momente de mare cumpănă din viața acesteia, învingerea unui cancer și, recent, depășirea incredibil de bine a unui accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus se află încă la Madeira, unde a ajuns pe 9 martie, imediat după meciul Juventus – Inter 2-0, jucat cu porțile închise și este așteptat acum să revină la Torino, unde va trebui, mai întâi, să stea 14 zile în carantină.

Se reiau antrenamentele în Italia

În Italia, după foarte multe tergiversări, echipele din Serie A au primit în sfârșit acceptul Guvernului, în special al ministrului Sportului, Vincenzo Spadafora, de a începe pregătirile în vederea încheierii sezonului începând cu data de 4 mai, dar în condiții care să respecte distanțarea socială.

ADVERTISEMENT

În Serie A, mai sunt de jucat încă 12 etape până la stabilirea echipei campioane, a formațiilor care vor merge în Champions League și Europa League, dar și a retrogradatelor.

ADVERTISEMENT