Fotbal international

Cadou de 20.000 de dolari pentru Șumudică după victoria cu Fenerbahce! Ce a primit tehnicianul de la jucători

20.12.2020 | 11:13
Cadou de 20000 de dolari pentru Sumudica dupa victoria cu Fenerbahce Ce a primit tehnicianul de la jucatori
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a primit în dar de la jucătorii săi un ceas Rolex în valoare de 20 de mii de dolari după ce echipa pe care o antrenează a izbutit o nouă victorie importantă în Turcia. Tehnicianul român a început să plângă din cauza emoțiilor. 

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a reușit un meci mare și a câștigat contra lui Fenerbahce cu 3-1, în etapa a 13-a din campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul partidei, în vestiar, fotbaliștii i-au întors favoarea după ce tehnicianul român le-a oferit o primă de 50 de mii de euro după victoria contra campioanei Istanbul Bașakșehir.

Jucătorii antrenați de Șumudică au avut o surpriză pentru antrenorul român

Antrenorul a primit în dar un ceas Rolex, care costă 20 de mii de dolari. Șumudică a fost impresionat de gestul făcut de jucătorii pe care îi antrenează.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt un tip care face multe cadouri, îi mai invit la masă, mai un bonus, mai ceva. Nu mă ascund, nu vreau să mă laud. După meciul cu Basaksehir, le-am făcut un cadou destul de consistent. Îmi doream foarte mult să o bat pe Basaksehir și le-am promis că dacă vom câștiga acel meci le acord un bonus mare. Astăzi ei mi-au întors-o, mi-au cumpărat un ceas de valoare și au început să-mi strige numele.

Mi-au dat lacrimile și mi-am dat seama că formăm o familie. Am reușit să formez un grup unit de 25 de jucători. Probabil unii sunt supărați că nu joacă, dar nu o arată și-mi demonstrează la fiecare antrenament că sunt alături de mine”, a declarat antrenorul român la Digisport.

ADVERTISEMENT

”Sunt atât de iubit și de respectat la clubul ăsta”

Tehnicianul a discutat despre devotamentul fotbaliștilor săi și de respectul de care se bucură la echipa sa actuală. “Nu vreau ca lumea să o perceapă ca o laudă, dar eu după meciul cu Basaksehir am dat un bonus la 65 de oameni din club. Am împărțit banii la toată lumea. Sunt atât de iubit și de respectat la clubul ăsta, încât îi văd și-i simt că ar băga capul în contră.

Am citit un interviu al lui Kana-Biyik, unul dintre jucătorii exponențiali ai acestei echipe, care a jucat în Franța mult timp, băiatul unui fost internațional camerunez. A spus: <<E cel mai bun antrenor cu care am lucrat vreodată.

ADVERTISEMENT

Un om deosebit pe care-l iubesc și fac orice pentru el>>. Nu există cuvinte mai frumoase, nu există nimic în lume mai frumos decât să vezi acest jucător că își face trei injecții în genunchi înainte de fiecare meci, numai ca să joace. Și atunci îmi dau seama ce fel de oameni am lângă mine.

Niște clipe minunate, te simți respectat. Am atâtea naționalități în echipă, am 14 străini, restul turci, nu e ușor. Eu de fiecare dată joc cu 4-5 turci în primul 11″, a adăugat Marius Șumudică.

Antrenorul român a spus când va pleca de la actuala sa echipă.

ADVERTISEMENT