Sport

Cadou de „națională” pentru Mihaela Buzărnescu de la iubitul Marco Dulca. Mesajul superb al jucătoarei de tenis

Jucătoarea română de tesnis Mihaela Buzărnescu a dorit să aducă la cunoștința fanilor ei că a primit cadou un tricou de la iubitul ei, fotbalist la Chindia Târgoviște.
09.12.2021 | 08:54
Cadou de nationala pentru Mihaela Buzarnescu de la iubitul Marco Dulca Mesajul superb al jucatoarei de tenis
ADVERTISEMENT

Aflată pe locul 121 WTA, jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu o duce bine și pe plan sportiv și pe plan personal. Chiar dacă s-a mai scurs un an fără să câștige un turneu WTA, Miki este, în continuare, una dintre jucătorarele din România care au rezultate bune în circuitul mondial.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca și-au oficializat relația pe 18 septembrie

Marco Alexandru Dulca, fiul fostului internațional român Cristian Dulca, este legitimat la Chindia Târgoviște, au apărut prima dată împreună, în public, în timpul festivalului Untold, care a avut loc la Cluj-Napoca între 9 și 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au oficializat relația pe 18 septembrie, după meciul Chindia – Farul, când au plecat în aceeași mașină de la stadion.

Tricou al echipei naționale a României pentru Mihaela Buzărnescu

Chiar dacă între cei doi este o diferență de 11 ani, Mihaela fiind născută pe 4 mai 1988, cei doi sportivi nu au rețineri să-și arate sentimentele în mediul online. Concret, jucătoarea de tenis a postat, azi, pe instagram, un film și o fotografie, arătând care este cel mai recent cadou pe care i l-a făcut iubitul ei.

ADVERTISEMENT
Mihaela Buzarnescu
Mihalea Buzărnescu, îmbrăcată cu tricoul oferit de Marco Dulca

Marco Dulca i-a oferit Mihaelei Buzărnescu un tricou al echipei naționale de fotbal a României, pe spate având numărul 6 și numele lui. Iar Mihaela, foarte încântată de acest cadou, nu a ezitat să se filmeze și să arate admiratorilor ei cât de bine îi stă în noul echipament sportiv.

Din partea iubirii mele”, a scris Miki, punând alături de mesajul în limba engleză două inimioare.

ADVERTISEMENT
Mihaela Buzarnescu
Mihaela Buzărnescu i-a mulțumit iubitului ei pentru cadou

Mihaela Buzărnescu i-a mulțumit, public, iubitului ei după ce a primit un buchet de flori

La începutul lunii octombrie, Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF organizat în orașul francez Le Neubourg și dotat cu premii totale de 80.000 de euro. După ce românca a învins-o în finală pe Anna Bondar, din Ungaria, cu 6-1, 6-4, Marco i-a transmis un mesaj iubitei lui.

Felicitări, iubirea mea!”, a scris fotbalistul în mesajul postat pe Instastory. Ulterior, el i-a trimis un buchet de trandafiri Mihaelei, iar jucătoare de tenis le-a pozat și le-a postat pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Acolo unde înfloresc florile există încă speranță! Te iubesc! M”, a fost mesajul de pe felicitarea trimisă de fotbalistul Chindiei Târgoviște.

Iubitul Mihaelei Buzărnescu s-a născut în Coreea de Sud și a jucat 4 ani la Swansea

Marco Dulca, născut în Coreea de Sud, la Pohang, a fost legitimat la “U” Cluj în 2004, și a apărat cuilorile echipei din Ardeal până în 2015. Ulterior, a fost transferat de gruparea engleză Swansea, contractul expirându-i în 2019.

Primul care l-a dorit a fost Gică Hagi, motiv pentru care la adus la Viitorul Constanța, iar în primul sezon a bifat 14 meciuri la echipa de seniori. După un ana fost împrumutat la Chindia Târgoviște.

Contractul lui cu trupa pregătită de Gică Hagi a expirat în vara anului 2021, când a fost cumpărat, definitiv, de Chindia. În sezonul trecut și în cel actual, el a jucat la formația din Târgoviște 45 de meciuri și a marcat de două ori.

La nivel, internațional, el a trecut pe la toate echipele de juniori ale României. A jucat 6 meciuri la România Under 17, cinci la U-19, 8 la U-21 și 7 la selecționata olimpică. În cele 26 de meciuri nu a marcat niciun gol.

ADVERTISEMENT