Sport

Cadou de Paște pentru jucătorii Universității Craiova după victoria cu CFR Cluj! Ce surpriză le-au pregătit oficialii clubului. Exclusiv

Jucătorii Universității Craiova au primit o veste neașteptată după victoria cu CFR Cluj. Oficialii i-au anunțat că nu vor mai fi nevoiți să stea 10 zile departe de familii și vor putea petrece acasă sărbătorile pascale.
13.04.2022 | 16:01
Cadou de Paste pentru jucatorii Universitatii Craiova dupa victoria cu CFR Cluj Ce surpriza leau pregatit oficialii clubului Exclusiv
Cadou de Paște pentru jucătorii Universității Craiova după victoria cu CFR Cluj! Ce surpriză le-au pregătit oficialii clubului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este pe cai mari după ce a câștigat meciurile cu FCSB și CFR Cluj. Oltenii sunt la patru puncte de roș-albaștrii și speră să prindă locul doi la finalul sezonului. Însă, pentru elevii lui Reghe este o perioadă complicată, cu trei deplasări consecutive.

Cadou de Paște pentru jucătorii Universității Craiova după victoria cu CFR Cluj! Vor fi alături de familii în noaptea de Înviere

Jucătorii Universității Craiova ar fi trebuit să stea departe de familii pentru 10 zile, perioada în care vor avea meciurile în deplasare, însă oficialii le-au pregătit un cadou fotbaliștilor și staff-ului, înainte de sărbătorile pascale.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că lotul și staff-ul lui Reghe vor petrece noaptea de Înviere cu familiile, iar a doua zi după amiază, în prima zi de Paște, vor pleca la Pitești pentru meciul de play-off împotriva celor de la FC Argeș.

Program complicat pentru Universitatea Craiova! Urmează trei deplasări

Programul celor de la Universitatea Craiova este unul complicat. Inițial, era stabilit ca oltenii să plece vineri, 15 aprilie, la Constanța, pentru meciul programat a doua zi împotriva echipei lui Gică Hagi și să revină la Craiova abia pe 25 aprilie, după meciul cu Argeș de la Pitești.

ADVERTISEMENT

Între ele două meciuri de campionat, oltenii vor juca prima manșă din semifinalele Cupei României, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe. Însă, programul s-a modificat și oltenii vor putea petrece o zi cu familiile, de Paște.

Astfel, după meciul de Cupa României împotriva lui Sepsi, lotul condus de Laurențiu Reghecampf se va întoarce la Craiova. Jucătorii și staff-ul vor petrece noaptea de Înviere alături de familii, iar în prima zi de Paște vor pleca la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș. Așa, vor fi plecați doar cinci zile în loc de zece.

ADVERTISEMENT

Lotul Universității Craiova face deplasarea cu avionul la Constanța

FANATIK a aflat că lotul condus de Laurențiu Reghecampf va pleca vineri la Constanța cu avionul, pentru meciul de sâmbătă împotriva Farului. Oltenii vor pleca duminică la Brașov, unde vor rămâne până în ziua meciului de Cupă cu Sepsi.

După meciul cu echipa lui Bergodi, oltenii se vor întoarce în Bănie și apoi vor pleca pentru meciul din deplasare cu FC Argeș. Universitatea Craiova va mai juca acasă abia pe 30 aprilie, împotriva celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Obiectivul primordial al Universității Craiova este câștigarea Cupei României, iar dacă vor trece de Sepsi Sf. Gheorghe, vor juca finala împotriva învingătoarei din “dubla” FC Argeș – FC Voluntari.

  • 10 zile ar fi trebuit să fie plecați jucătorii Universității Craiova în perioada sărbătorilor de Paște
  • 3 deplasări consecutive au oltenii

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 3,15 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT