News

Cadou de senzație pentru Florin Dumitrescu! Ce a primit celebrul Chef din partea soției sale: ”E isteric”

Florin Dumitrescu, celebrul jurat de la Chefi la Cuțite, a împlinit, astăzi, pe 1 august, 34 de ani, motiv pentru ca soția lui să îi facă o surpriză de zile mari.
01.08.2021 | 17:36
Cadou de senzatie pentru Florin Dumitrescu Ce a primit celebrul Chef din partea sotiei sale E isteric
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a fost, cu adevărat, răsfățat de soția lui, Cristina, iar aceasta i-a făcut o surpriză de zile mari simpaticului jurat de la Chefi la Cuțite care a împlinit 34 de ani.

Chef Florin Dumitrescu, surprins de cadoul soției

Așa cum, adeseori, se poate observa și în comportamentul pe care îl are în fața camerelor, Chef Florin Dumitrescu are ”zvâcniri” de rebel. Și, ca orice rebel, iubește anumite concepte legate de libertate și de boemie.

ADVERTISEMENT

Așa că, după cum chiar el recunoaște, stațiunea preferată a lui Chef Florin Dumitrescu este, previzibil, Vama Veche, loc în care, pe când era mai tinerel, nu lipsea niciodată, de ziua lui, data de 1 august fiind dedicată unor petreceri la malul mării.

”Întotdeauna de ziua mea eram în Vamă. Mai puțini în ultimii trei ani. Azi dimineață pe la șapte m-a trezit frumoasa mea soție să mă urce în mașină pentru că are o surpriză, drept urmare, vă salut din Vama Veche”, a scris Florin Dumitrescu, pe pagina sa de socializare, în timp de fotografia îl arată pe simpaticul Chef în dreptul unei piscine de fițe.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Dumitrescu, mesaj plin de dragoste pe Instagram

”Mi-a ieșit surpriza, nu a bănuit nimic”, a postat Cristina Sima Dumitrescu pe contul ei de socializare, ca răspuns la postarea pe care a făcut-o soțul ei, sărbătoritul zilei.

Ba chiar mai mult, alături de o poză în care apare în brațele lui Florin Dumitrescu, soția chef-ului i-a făcut o caracterizare plină de dragoste, chiar dacă, pe alocuri, amuzantă.

ADVERTISEMENT

”E bucurie, e Soare, e forță, e talent, e dăruire, e perseverență, e poezie, e aromă, e suflet, e picant, e efervescent, e cald, e impulsiv, e blând, e drag, e isteric, e mândru, e un munte de onoare, e galant, e supraviețuitor, e sensibil, e puternic, e cool, e lider, e tată, e minunat, e iubire… e atât de multe încât aș putea să scriu o zi întreagă și tot nu aș reuși să spun în cuvinte cine e el. E leu, e al meu și al fetelor noastre, e tot! La mulți ani!”, a spus Cristina Sava Dumitrescu în mesajul ei pentru Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, asaltat de mesaje de ziua lui de naștere

Florin Dumitrescu este unul dintre cele mai populare staruri ale televiziunii din acest moment, succesul lui ca jurat din emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 transformându-l într-un adevărat model.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum era de așteptat, popularitatea lui i-a transformat conturile de socializare în ”ținta” a mii de mesaje aniversare cu ocazia împlinirii celor 34 de ani pe care îi are, acum, Florin Dumitrescu.

Normal, nu doar colegi de emisiune precum Sorin Bontea sau Cătălin Scărlătescu i-au trimis mesaje, ci și alte zeci, chiar sute de vedete – printre care putem să ii enumerăm pe Speak, Adda, Sorana ex-ASIA, Adi Hădean, etc.- și-au alăturat felicitările fanilor nenumărați ai celebrului Chef.

Chef Florin Dumitrescu e căsătorit de opt ani

Florin Dumitrescu devenise cunoscut deja în 2013, anul în care s-a căsătorit cu jurnalista Cristina Sima, cea pe care a cucerit-o, după cum povestea el, cu un fel de mâncare căruia i-a dat chiar numele celei care avea să îi devină soție.

În cei opt ani de mariaj, Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au devenit părinții a două fetițe pe care, recunoaște severul Chef, le răsfață cât de mult se poate.

ADVERTISEMENT