Fotbal intern

Cadou de senzație pentru Mircea Rednic de la șefii lui Dinamo! Are 57 de ani, exact cât vârsta antrenorului și e scumpă! EXCLUSIV

09.04.2019 | 14:19
Cadou de senzatie pentru Mircea Rednic de la sefii lui Dinamo Are 57 de ani exact cat varsta antrenorului si e scumpa EXCLUSIV

Antrenorul alb-roșilor a împlinit pe 9 aprilie 57 de ani. Ziua tehnicianului a fost motiv de sărbătoare pentru clubul din Ștefan cel Mare. Toți cei care sunt implicați în structura formației au încercat să îi facă o surpriză acestuia. Cadou de senzație pentru Mircea Rednic de la șefii lui Dinamo. Darul primit de la conducere a fost cel mai spectaculos. FANATIK a aflat și ce i-au luat oamenii din staff celui care a revoluționat gruparea “câinilor” de la revenirea lui.

Cadou de senzație pentru Mircea Rednic de la șefii lui Dinamo! O sticlă de vin scumpă din 1962

A fost un mare jucător pentru Dinamo, iar acum este antrenorul care vrea să readucă echipa în fruntea Ligii 1 Betano. Marți, 9 aprilie, Mircea Rednic a împlinit 57 de ani. Pe lângă zecile de telefoane și mesaje pe care le-a primit din fotbalul românesc, tehnicianul a avut parte de câteva surprize interne.

Astfel, șefii lui Dinamo au pus la cale achiziționarea unui cadou special. Noul director general Bogdan Bălănescu și oamenii săi de încredere i-au luat lui Rednic un dar de suflet: o sticlă de vin, dintr-o colecție de lux, cu anul de producție 1962. Prețul a fost și el unul pe măsură, câteva sute de euro. 1962 nu a fost doar anul în care s-a născut antrenorul alb-roșilor, ci și anul în care formația din Ștefan cel Mare a obținut al doilea titlu din istoria clubului. Pe vremea când a fost produs vinul primit de Rednic, la Dinamo evoluau fotbaliști precum Datcu, frații Nunweiller sau Ion Pîrcălab.

Mircea Rednic
Mircea Rednic a primit cu bucurie sticla de vin de la șefii lui Dinamo și urările de sănătate și prosperitate ale acestora

Danciu și staff-ul au mers la siguranță

Mircea Rednic a fost sărbătorit și de cei din staff-ul personal cărora li s-a alăturat Ionel Dănciulescu. Aceștia au vrut să fie siguri că nu dau greș cu cadoul, astfel încât au achiziționat trei lucruri diferite: o cămașă, un tricou și o sticlă de șampanie.

Rednic este extrem de îndrăgit de dinamoviști de la revenirea sa. Dacă fanii au rămas impresionați de atașamentul tehnicianului, care a adus și bani de acasă pentru ca Dinamo să fie la zi cu plățile, jucătorii și oamenii din club au apreciat eforturile acestuia de a ridica echipa din zona neagră în care se afla. Iar ziua lui Rednic de naștere a fost prilejul perfect pentru toți să își arate recunoștința.

Mircea Rednic antrenament Dinamo
Mircea Rednic a fost la muncă de ziua lui. A avut antrenament la baza Săftica

57 de ani a împlinit Mircea Rednic pe 9 aprilie

212 meciuri a jucat Mircea Rednic pentru Dinamo București în perioada 1983-1991

21 de goluri a marcat Mircea Rednic în cariera lui de jucător pentru Dinamo