Sport

Cadou de toamnă pentru un parior priceput! A luat peste 70.000 de lei cu 4 pariuri

Un parior inspirat a jucat 4 pronosticuri pe un singur bilet care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou excelent de peste 70.000 de lei.
17.09.2022 | 10:15
Cadou de toamna pentru un parior priceput A luat peste 70000 de lei cu 4 pariuri
Un parior inspirat a jucat 4 pronosticuri pe un singur bilet care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou excelent de peste 70.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest câștig impresionant vine după un altul obținut în weekend, în care o altă persoană cu știința jocului s-a ales cu 100.000 de lei.

Cu 4 pariuri nebunești a încasat peste 70.000 de lei

Norocul şi-l face mai face omul și cu mâna lui. Iar în cazul unui parior inspirat, chiar aşa s-a întâmplat. A ales 4 partide din Europa League și Conference League şi a dat lovitura cu un câştig uriaş, un adevărat “big win”. A investit 500 de lei și a luat 70.980 de lei, dar asta și datorită bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să mize la toate cele 4 întâlniri din Europa League și Conference League pe varianta victorie solistă, combinată cu ambele echipe marchează. Nu a existat cotă mai mică de 3.20, iar cota finală a fost una colosală: 141.96.

Europa League i-a dat bătăi de cap

Toate cele patru partide selectate au început la ora 22:00, astfel că norocosul parior a știut abia la miezul nopții că este mai bogat cu peste 70.000 de lei. Ajutat, bineînțeles și de bonusul acordat de Superbet.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că omul nostru a ”tremurat” la fiecare dintre cele 4 partide dar a meritat. Pe bilet regăsim partida Betis Sevilla – Ludogoreț, în care a mizat pe ”1 solist și GG”, iar spaniolii au fost tot timpul în avantaj. Doar că pe final bulgarii au dat golul de 3-2, dar din fericire pentru parior nu au mai avut puterea să egaleze.

Un alt joc interesant în care a ales varianta ”1 solist și GG” a fost cel dintre Saint-Gillois și Malmo FF. Belgienii, aflați nu în cea mai bună formă, au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar au revenit spre final cu două goluri în două minute și au întors soarta jocului.

ADVERTISEMENT

Emoții mai cu ”Submarinul galben”

În cele două meciuri din Conference League a schimbat tactica și a jucat ”2 solist și GG”. A făcut-o la Silkeborg cu West Ham, unde a avut cele mai mici emoții. ”Ciocănarii” au condus cu 3-1 și în ciuda unei încercări de revenire a danezilor s-a văzut că aceștia nu au forță să o facă.

Un alt meci în care tensiunea a atins cote maxime a fost Hapoel Beer Sheva – Villarreal. Spaniolii au condus mult timp cu 1-0, dar s-au văzut egalați la mijlocul reprizei secunde. Norocul ține însă cu cei curajoși și ”Submarinul galben” a marcat golul victoriei și l-a ajutat pe pariorul nostru să se îmbogățească.

ADVERTISEMENT

bilet

Pentru a obține profituri generoase la pariuri, este nevoie de curaj, inspirație, noroc, dar și de o cunoaștere foarte bună a echipelor pe care mizezi. Iar bonusurile oferite de Superbet pot ajuta orice jucător să dea lovitura și să se bucure de câștiguri substanțiale.

ADVERTISEMENT