Sport

Cadou de vis primit de Simona Halep la aniversarea a 31 de ani. Cum și-a prezentat noua bijuterie. Foto

Simona Halep împlinește 31 de ani, iar unul dintre sponsorii săi a ținut să marcheze momentul printr-un cadou spectaculos pe care i l-a oferit sportivei.
27.09.2022 | 18:42
Cadou de vis primit de Simona Halep la aniversarea a 31 de ani Cum sia prezentat noua bijuterie Foto
Simona Halep împlinește 31 de ani, iar unul dintre sponsorii săi a ținut să marcheze momentul printr-un cadou spectaculos pe care i l-a oferit sportivei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a decis să sărbătorească acasă evenimentul, iar FANATIK a prezentat mai multe episoade inedite din copilăria fostului număr 1 mondial.

Simona Halep a primit un cadou impresionant din partea BMW

Ziua în care a împlinit 31 de ani a început spectaculos pentru Simona Halep. Sportiva a primit din partea firmei BMW Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii ei, o mașină decapotabilă de excepție.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un automobil de lux din seria BMW M, iar fostul lider mondial nu a rezistat tentației de a se urca imediat la volan și a da o tură cu mașina de vis. Mai mult, Halep a ținut să împartă momentul cu fanii săi și a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

Cadou Simona Halep

Aflată în repaus după intervenția chirurgicală la nas, în urma căreia a pus punct actualului sezon, românca și-a permis să aibă o zi în care să facă ceea ce-și dorește. Ea a primit o mulțime de buchete de flori și a ales să petreacă o parte din zi la un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Halep va reveni în 2023 pentru Australian Open

În ciuda faptului că a renunțat să mai joace în 2022, Simona Halep se menține în continuare pe locul 9 în clasamentul WTA, însă este de așteptat ca ea să mai coboare câteva poziții până la finalul anului.

Sportiva era așteptată la mai multe evenimente, între care și turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj, însă își va relua antrenamentele, cel mai probabil, abia peste o lună.

ADVERTISEMENT

Deși nu a oferit date concrete, fostul lider mondial va participa la primul turneu de Grand Slam al anului viitor, Australian Open, cu o ”încălzire” prealabilă la unul dintre turneele organizate înainte la Antipozi.

Anul acesta, Simona a inaugurat sezonul cu un succes la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care l-a câștigat înainte de participarea la Australian Open, scor 6-2, 6-3 în finala cu Veronika Kudermetova.

ADVERTISEMENT

La primul turneu de Mare Șlem al acestui an, Halep s-a oprit în faza optimilor de finală, eliminată de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6, la capătul unui meci maraton care a durat două ore și 33 de minute de joc.

ADVERTISEMENT