Life

Cadou inedit primit de Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe: ”Iubesc și mulțumesc. Va sta la loc de cinste”

Anamaria Prodan a avut parte, zilele trecute, de o surpriză uriașă din partea unei amice apropiate care, după câteva săptămâni de muncă, i-a dăruit un tablou extrem de valoros.
08.08.2022 | 13:21
Cadou inedit primit de Anamaria Prodan in plin divort de Reghe Iubesc si multumesc Va sta la loc de cinste
Anamaria Prodan, făcută fericită de un cadou pe care l-a primit în plin divorț de Reghe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Înnebunită după lux, Anamaria Prodan poate adăuga la colecțiile pe care le deține deja o nouă bijuterie. De data aceasta însă nu este vorba de vreo brățară de fițe, un ceas de sute de mii de euro, ci un tablou. Doar că respectivul tablou este extrem de valoros.

Anamaria Prodan, surprinsă cu un cadou de milioane în plin divorț de Reghe

Anamaria Prodan a primit din partea unei amice de-ale sale, o artistă cunoscută printre amatorii de lux, Alexandra Văcăruși, un cadou care a surprins-o la modul cel mai serios. Mai exact, sexy-impresara s-a trezit cu un tablou de-al său, realizat în întregime din cristale Swarovsky.

ADVERTISEMENT

”Este o prietenă dragă care mi-a făcut o așa surpriză plăcută… O iubesc și mulțumesc! Tabloul ei va sta la loc de cinste în casa mea”, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Artista care a realizat tabloul pentru Anamaria Prodan a mărturisit că a muncit câteva săptămâni pentru ca vedeta să aibă o asemenea lucrare în casă. Și, chiar dacă prețul unei astfel de lucrări poate ajunge la 2.000 de euri, tabloul a fost făcut cadou.

ADVERTISEMENT

”Este cadoul meu pentru ea, nu este primul, a mai primit lucruri de la mine. Tabloul este special pentru că implică destul de multă muncă. Fotografia este transformată într-o schiță, din puncte, minuscule, pe care se pun cristalele. Am montat 11.520 de cristale pe tablou”, ne-a dezvălui Alexandra Văcăruși.

Cât valorează un tablou precum cel primit de Anamaria Prodan

Conform informațiilor oferite de artista Alexandra Văcăruși, o lucrare precum cea pe care i-a dăruit-o Aneimaria Prodan valorează câteva mii de euro și are atașate mii de cristale Swarovsky.

ADVERTISEMENT

”Valorează undeva la 2.000 de euro, dar nu banii sunt importanți, e un cadou pe care mi-am dorit să îl fac pentru ea. Când l-a văzut a reacționat așa cum mă așteptam, a fost chiar încântată. E un obiect frumos, iar ca și culori se potrivește perfect în casa ei, se asortează cu ceea ce are ea acolo, ei plăcându-i mult tonurile de gri, de negru, argintiu…

Alexandra Vacarusi si Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a primit un caodu inedit de la ALexandra Văcăruși, artista care a făcut portretul vedetei în cristale Swarovsky / Foto: arhiva personala

Fotografia am ales-o eu. Voiam să îi fac un tablou și mai mare, dar din motive tehnice nu am putut. Cristalele se montează manual, iar un tablou, dacă lucrezi câte patru ore pe zi, durează două, trei săptămâni”, a mai spus, pentru FANATIK, artista.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu este singura care beneficiază de asemenea lucrări făcute de Alexandra Văcăruși, ea având clienți celebri precum artiștii Florin Salam, Narcisa Moisă, Luis Gabriel, etc.

Anamaria Prodan a plecat din România: “Sunt în vacanță”

După ce a primit cadoul de la amica ei și a pus tabloul la loc de cinste în casa în care locuiește în București, Anamaria Prodan a decis că are nevoie de câteva zile de relaxare așa că a plecat din țară pentru o vacanță exotică.

Alături de fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara a luat drumul Dubaiului. ”Sunt în vacanță cu Bebe, stăm 14 zile aici, în Dubai”, a precizat Anamaria Prodan pentru FANATIK, dezvăluind că se relaxează la diverse piscine și că se bucură de liniște.

Anamaria Prodan, divorț dificil de Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, început în luna februarie a acestui an, după ce s-au despărțit în urmă cu un an, pare să fie mai dificil decât s-ar fi așteptat careva. Ultima lor înfruntare în instanță a privind pensia alimentară a fiului lor, Reghe cerând să plătească 2.000 de euro lunar.

”E o amânare până la terminarea procesului, apoi se va calcula retroactiv diferența de la 2.000 de euro până la cât spune legea că trebuie să dea. Nici acești 2.000 de euro nu îi plătește… Reghe nu a plătit niciun leu, el trage de timp doar pentru a nu plăti niciun leu copilului lui. Dacă tu ai ajuns, marele Reghecampf, să lupți împotriva copilului tău, în condițiile în care noi nu cerem nimic… El deschide proces după proces, nu am cum să cred că e așa”, spunea Anamaria Prodan pentru FANATIK.

”Laurențiu Reghecampf plătește oricum mai mult decât atât. Doar în ianuarie a dat 11.000 de euro școală, plătește, nu stă în ăia 2.000”, susține avocatul antrenorului.

ADVERTISEMENT