Life

Cadou neașteptat de la Ilie Năstase pentru soția sa, Ioana: “Aveam nevoie de asta”

Ilie Năstase a dorit să își impresioneze soția, așa că i-a făcut cadou o vacanță în Dubai. Fostul tenismen nu o va însoți pe Ioana, ci va rămâne să o aștepte acasă
10.01.2022 | 16:52
Cadou neasteptat de la Ilie Nastase pentru sotia sa Ioana Aveam nevoie de asta
ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase, Ioana Năstase, a primit un cadou neașteptat din partea soțului său cu ocazia Sfântului Ion. Fostul tenismen i-a oferit Ioanei o vacanță în Dubai, alături de prietenele sale, sperând că astfel vor începe un an mai bun împreună.

Ilie Năstase i-a făcut un cadou neașteptat soției sale: o vacanță fără el

Deși evită să vorbească despre viața lor personală, Ilie și Ioana Năstase au dezvăluit, astăzi, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce planuri de viitor au, dar și ce surpriză i-a făcut Ilie Năastase soției sale, la început de an. Fostul tenismen și-a dorit să îi ofere Ioanei o experiență de neuitat, așa că i-a organizat Ioanei o vacanță de lux alături de prietenele sale.

ADVERTISEMENT

I-am făcut cadou o vacanță în Dubai, fără mine, cu prietenele. Sper când se întoarce, să nu se întoarcă singură, să se întoarcă cu un șeic mai bogat. Îi luăm banii și îl trimitem înapoi.”, a declarat Ilie Năstase, care a dezvăluit în cadrul emisiunii și ce pensie are. Așa cum se știa, de altfel, Ilie Năstase primește lunar o pensie de 1440 de lei.

Ioana Năstase a părut extrem de încântată de cadoul pe care Ilie a ales să i-l facă la început de 2022. Aceasta recunoaște că este o vacanță pe care o aștepta de mult timp și de care avea nevoie, mai ales după toate problemele pe care le-a depășit de-a lungul anului trecut.

ADVERTISEMENT

A fost ceva imprevizibil. Aveam nevoie de asta.”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Ioana Năstase.

Cum a fost anul 2021 pentru Ilie Năstase?

Ilie Năstase a avut parte de câteva probleme de sănătate anul trecut, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Fostul jucător de tenis recunoaște că a fost destul de îngrijorat pe toată perioada tratamentului, deoarece nu știa cum va acționa corpul său.

Mă simt bine, după ce am avut boala pe care am avut-o. Mi-a fost teamă pentru că nu am știut cum reacționează un corp de 75 de ani. La început nu știam ce se întâmplă, am pierdut controlul corpului, am căzut pe jos.”, a declarat fostul sportiv.

ADVERTISEMENT

Tot Ilie susține că s-a bucurat de sprijinul familiei, chiar dacă a fost departe de cei dragi pentru o vreme. Jucătorul de tenis povestește că petrecea timpul pe FaceTime cu soția sa, care l-a încurajat mereu și care l-a ajutat să depășească această perioadă.

Ce își doresc cei doi soți de la noul an?

Dacă anul 2021 nu a fost unul plin numai cu bucurie, cei doi soți își doresc ca în 2022 lucrurile să se schimbe. Ioana și Ilie Năstase vor să aibă parte de sănătate și liniște alături de cei dragi. Totuși, fostul jucător de tenis a ținut să menționeze că își dorește ca, în acest an, soția sa să nu îl mai supere și să nu îi mai ceară divorțul.

ADVERTISEMENT

Eu, la 75 de ani, ce să mai îmi doresc? Sănătate, restul am de toate. Îmi doresc ca Ioana să nu mă mai supere cum m-a supărat anul trecut.”, a declarat Ilie Năstase.

O dorință arzătoare se află în sufletul Ioanei Năstase și anume aceea de a aduce pe lume o fetiță. Întrebată dacă acest vis va deveni realitate în 2022, soția lui Ilie Năstase a declarat că, indiferent de dorințele pe care le-a avut de-a lungul timpului, acestea s-au îndeplinit la momentul potrivit.

Acest vis mi se va îndeplini. Că e anul ăsta, că e anul viitor, se va îndeplini. Tot ce mi-am dorit în viața mea, mi-a plăcut să duc la bun sfârșit.”, a spus Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: