Sport

Cadou „reg(he)al” pentru Anamaria! Doamna Reghecampf a fost „dăruită” de domnul Reghecampf cu genți de „doar” vreo jumătate de milion de dolari!

08.01.2020 | 23:56
Cadou regheal pentru Anamaria Doamna Reghecampf a fost daruita de domnul Reghecampf cu genti de doar vreo jumatate de milion de dolari
Ana-Maria Prodan. Sursă foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan Reghecampf s-a și ne-a obișnuit cu luxul în care îi place să trăiască (acum, între noi fiind vorba, cui nu i-ar plăcea?!).

Cadou „reg(he)al” pentru Anamaria! Doamna Reghecampf a fost „dăruită” de domnul Reghecampf cu genți de „doar” vreo jumătate de milion de dolari!

Ultimul… nu, nu-i bună exprimarea… Cel mai recent cadou pe care l-a primit de la Laurențiu Reghecampf este o gentuță… nu, nu-i bună exprimarea… o „ditamai” geanta „Hermes Birkin Himalaya” de 295.000 de dolari… nu, nu-i bună exprimarea… pentru că este vorba de 4 genți, toate, evident, de firmă.

ADVERTISEMENT

Care au costat, la un loc, cât o vilă cu etaj la munte sau pe malul mării, adică 500.000 de dolari!

Nu a fost Moș Nicolae, nu este Moș Crăciun, este aniversarea zilei de naștere

Nu a fost Moș Nicolae, nu este Moș Crăciun, este aniversarea zilei de naștere. Anamaria Prodan Reghecampf a împlinit 47 de ani pe 17 decembrie și „șeicul” ei i-a făcut o bucurie, de fapt 4 bucurii. „Piesa” de forță, geanta „Hermes Himalayan Birkin” are o poveste interesantă, iar dacă luăm la puricat fiecare detaliu vom ajunge la concluzia că prețul ei nu este mare… degeaba!

ADVERTISEMENT

Modelul a fost creat în anul 1984, inspirat de actrița și cântăreața britanică Jane Birkin. De mai bine de 35 de ani este unul dintre accesoriile cu cea mai mare popularitate din lume, întrecând chiar popularitatea artistei care a inspirat casa de modă.

Modelul Birkin este vedeta supremă în mai mult de 14 linii de producție care comercializează produse sub brandul Hermes. Gențile Hermes, în funcție de model, ajung să coste chiar și 380.000 de dolari, deoarece sunt confecționate din tot felul de materiale rarisime, pornind de la pietre prețioase sau aur fin.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea are Hermes de „numai” 100.000 de dolari…

Evident, sunt o mulțime de celebrități care poartă genți Hermes, precum Katie Holmes, Lindsay Lohan, Demi Moore, Nichole Richie, Kate Moss, Sara Jessica Parker, Jodie Foster, Sofia Coppola, Mariah Carey. Și printre vedetele din țara noastră gențile Hermes au făcut ravagii și reprezintă etalonul bogăției și eleganței, a rafinamentului în modă.

Femeile celebre de la noi care dețin astfel de genți sunt Elena Udrea, Bianca Drăgușanu, Mihaela Rădulescu sau Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Una din gențile scumpe deținute de Elena Udrea, „Hermes Birkin Black Crocodile Porosus”, se vinde pe eBay.com cu 100.000 de dolari. Adică 477.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Adică vreo 154 de salarii medii pe economie, de 3.100 de lei net… Geanta care i-a fost confiscată de către procurori în vederea recuperării prejudiciului din celebra anchetă penală „Gala Bute”, varianta „Gold Hardware Lissee”, costă „numai” 66.000 de dolari.

Cadouri „reg(he)ale” pentru Anamaria

  • Vilă în Las Vegas – 1.000.000 de euro (de Ziua îndrăgostiților)
  • Range Rover Vogue – 123.000 de euro (august 2012)
  • Smartphone Vertu Constellation 2 – 6.500 de euro (ianuarie 2014, un cadou… obișnuit!)
  • Maserati GranCabrio – 180.000 de euro (decembrie 2017, aniversarea de 45 de ani)
  • Brățară de la Cartier – 50.000 de euro (aprilie 2019, de Paște)
  • Cea mai scumpă poșetă din lume costă 3.350.000 de dolari

Cu toate că Hermes este un brand atât de cunoscut, gențile sale nu sunt cele mai scumpe din lume. Pe primul loc, într-un top realizat de portalul catawiki.es, cea mai scumpă poșetă din lume este „The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse”, vândută la un preț de 3.350.000 de dolari.

Poșeta respectivă este considerată de cei pricepuți în ale modei și în arta bijutieră drept una din cele mai spectaculoase în acest domeniu datorită celor 4.517 de diamante de diferite culori aplicate, ajungând la un total de 381,92 de carate. Pentru această piesă, la „divizia” de bijuterii a companiei Mouawad s-a muncit mai mult de 8.000 de ore.

  • „Să-mi pară rău după… ce? Să-mi pară rău că-n viața asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat și atât de frumos? Dacă mâine aș lua viața de la capăt și cineva m-ar pune să aleg, înfățișându-mi de la început și suferința cu care aș plăti bucuria, eu tot pe tine te-aș alege”  – Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru soția sa
  • 295.000 de dolari costă geanta „Hermes Birkin Himalaya”, piesa de rezistență dintre cele 4 genți primite cadou de Anamaria de la Reghe
ADVERTISEMENT