Cadou special al lui Iohannis pentru Ilie Năstase la a 70-a aniversare: “E cea mai frumoasă zi din viaţa mea”

Gabriel Esanu   
in Hotnews
19/07/2016, 13:40
Cadou special al lui Iohannis pentru Ilie Năstase la a 70-a aniversare: “E cea mai frumoasă zi din viaţa mea”

Ilie Năstase a împlinit astăzi 70 de ani, iar preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să onoreze momentul aşa cum se cuvine. Fostul mare tenisman a fost invitat la Palatul Cotroceni, unde Iohannis i-a acordat Steaua României în grad de comandor.

“Ne-am reunit la Palatul Cotroceni pentru a onora contribuţia dumneavoastră la ceea ce inseamnă tenisul românesc. Vă mulţumesc în numele României şi al meu personal că aţi servit cu dedicaţie sportul românesc. Ţin din toată inima să vă urez ‘La mulţi ani!’ şi sănătate”, a spus Klaus Iohannis.

Ilie Năstase s-a declarat încîntat de distincţia care i-a fost acordată: “Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea, la 70 de ani. Distincţia merge la inimă. M-am născut în ţara asta şi aici vreau să mor. Vă mulţumesc!”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×