Life

Cadou surpriză pentru Smiley și Gina Pistol după nuntă. Nașii cuplului au fost extrem de generoși

Smiley și Gina Pistol au avut parte de un cadou surpriză din partea nașilor după nuntă. Aceștia au fost extrem de generoși.
30.05.2023 | 12:40
Cadou surpriza pentru Smiley si Gina Pistol dupa nunta Nasii cuplului au fost extrem de generosi
Cadou surpriză pentru Smiley și Gina Pistol după nuntă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit într-un cadru de vis. Au avut alături de ei oameni importanți, artiști de renume, iar evenimentul care a avut loc sâmbătă continuă să fie unul discutat chiar și la momentul actual.

Cadou surpriză pentru Smiley și Gina Pistol după nuntă

Și nu e de mirare, având în vedere apariția surprinzătoare a vedetei, dar și a soțului ei. Gina Pistol a purtat două rochii fabuloase, iar Smiley a avut o ținută aparte la cel mai important eveniment din viața sa.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, micuța Josephine a arătat precum o prințesă și a făcut furori la nunta părinților săi. Numeroase vedete din showbiz-ul românesc au fost prezente acolo, iar ținutele au fost și ele cât se poate de fabuloase. 

Ce cadouri au primit însă Smiley și Gina Pistol după nuntă? Artistul a dat câteva detalii interesante despre surprizele din cadrul evenimentului. Se pare că proaspătul cuplu s-a bucurat de sculpturi, dar și de desene de mână.

ADVERTISEMENT

Surpriza imensă a venit însă din partea nașilor. George și Maria Manole s-au gândit în detaliu cum să îi facă fericiți pe Smiley și Gina Pistol și iată că au și reușit. Aceștia au decis să le ofere o vacanță de aproximativ zece zile în sudul Franței.

Iar artistul este încântat de acest gest și de altfel așteaptă cu nerăbdare să meargă acolo. Aceasta va fi luna de miere a celor doi, drept urmare, Smiley și Gina Pistol se pregătesc deja să plece în curând într-o vacanță de vis. 

ADVERTISEMENT

”Am primit de la sculpturi și desene făcute cu mâna lor. Luna de miere pe care ne-au făcut-o cadou nașii. O să fie în sudul Franțe (…) Aștept itinerariul cu nerăbdare”, a declarat cântărețul, într-un interviu acordat ProTV.ro.

Josephine rămâne acasă, cei doi soți pleacă în luna de miere

Și se pare că această lună de miere va fi doar în doi. Smiley susține că Josephine va rămâne acasă, însă cuplul se va revanșa. Pentru cea mică, o astfel de călătorie ar fi mult prea obositoare, drept urmare, lucrurile vor fi mai simple în doi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Smiley și Gina Pistol își doresc să aibă o lună de miere doar pentru ei. Aceștia se vor revanșa însă când se întorc acasă. Ei au în plan o vacanță în trei în această vară și speră să își ducă planul la bun sfârșit.

”O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță.

Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai adăugat Smiley.

ADVERTISEMENT