Life

Ce cadou a primit Teo Trandafir de la Bianca Rus. Prezentatoarea se aștepta la cu totul altceva

Teo Trandafir a primit un cadou cu totul neașteptat de la Bianca Rus, una dintre invitatele din fiecare miercuri în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.
12.01.2022 | 15:33
Ce cadou a primit Teo Trandafir de la Bianca Rus Prezentatoarea se astepta la cu totul altceva
Teo Trandafir, cadou-surpriză de la Bianca Rus. Foto: Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Rus, Laurette și Raluca Podea au reapărut la Teo Show, pentru prima oară în acest an, în rubrica de gătit pe care acestea o au în cadrul emisiunii.

Întrucât până acum nu s-au văzut deloc, Bianca s-a gândit să nu ajungă cu mâna goală în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Satu Mare a reușit s-o surprindă pe Teo Trandafir cu un cadou pe care l-a luat de la maramureșeni.

Bianca Rus i-a adus pălincă lui Teo Trandafir

Când a scos sticluța din bocceluță, prezentatoarea a crezut că a primit un parfum. Bianca a avertizat-0 apoi spunându-i să nu se dea cu el, pentru că e vorba de altceva.

ADVERTISEMENT

Bia i-a adus, de fapt, vedetei pălincă autentică de la Maramureș și a îndemnat-o să bea câte puțin înainte de emisiune. La sfaturile Biancăi, Teo și Bursucu au făcut ochii cât cepele și au schimbat repede subiectul.

Fetele au fost puse apoi să pregătească niște sandwich-uri speciale, iar în timp ce Bianca tăia castraveții a vorbit despre viața ei sentimentală.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a mărturisit lui Teo că are din ce în ce mai mulți admiratori, dar că nu vrea să fie cu niciunul. Glumind, aceasta a zis că dacă ar fi să îi iasă în cale prințul alb, acesta trebuie să aibă mulți bani în portofel.

Teo Trandafir a primit pălincă într-o sticluță de parfum. Foto: Kanal D

„Am o grămadă de admiratori”

„Am o grămadă de admiratori. Sunt atât de curtată. Nu vreau o relație anul ăsta. O să-i las așa”, a povestit Bianca Rus amuzată, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a devenit unul dintre personajele care își face cel mai des prezența în platoul Teo Show, dată fiind popularitatea pe care și-a câștigat-o în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

Anul trecut, Bianca a făcut o gafă uriașă în emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta i s-a adresat prezentatoarei într-un mod care a iritat-o, dar apoi cele două au căzut la pace.

Bianca a făcut-o pe Teo ”mătușică”, iar realizatoarea tv a ținut-o minte întreaga emisiune, punând-o la locul ei din când în când. Bianca și-a cerut scuze apoi în culise. Cele două au revenit la sentimente mai bune. Bianca i-a spus prezentatoarei că nu a avut intenția să o jignească în niciun moment.

 

 

ADVERTISEMENT