News

Cadoul bizar primit de Marcel Toader, la Săpânța. Ce scrie pe crucea dăruită de localnici

05.08.2019 | 12:00
Cadoul bizar primit de Marcel Toader la Sapanta Ce scrie pe crucea daruita de localnici

În urmă cu aproape șase ani, Marcel Toader a mers în vizită la cimitirul din localitatea maramureșeană Săpânța, devenit celebru în întreaga lume pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci există chiar și versuri în care sunt omagiate, în cheie comică, persoanele care au plecat dintre noi. De o astfel de surpriză a avut parte la acea vreme și cunoscutul om de afaceri.

Ce scrie pe crucea primită cadou de Marcel Toader

Mai concret, fostul rugbist a primit în dar din partea artizanilor locali o cruce pe care stă scris un mesaj ce amintește de viața amoroasă destul de zbuciumată, mai ales că Marcel Toader a trecut prin nu mai puțin de șase căsnicii cu persoane celebre precum Gabriela Cristea și Maria Constantin.

Mi-o plăcut femeile / Ca la albină florile / Şi-am umblat din floare-n floare/ Poate voi găsi-o oare?”, este mesajul de pe crucea primită cadou de Marcel Toader, textul fiind ales chiar de fostul afacerist, care de altfel l-a și făcut public pe rețelele de socializare.

Marcel Toader avea probleme cardiace. Sursa foto: wowbiz.ro
Marcel Toader avea probleme cardiace. Sursa foto: wowbiz.ro

Marcel Toader avea montat un stent la inimă

Reamintim că Marcel Toader s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 3 august 2019, în urma unui stop cardio respirator, vestea căzând ca un trăznet asupra întregii suflări a showbiz-ului românesc. Chiar dacă s-a ferit mai mereu să vorbească despre eventuale probleme de sănătate, fostul om de afaceri a recunoscut, însă, că medicii i-au montat în urmă cu ceva vreme un stent la inimă. În plus, timp de doi ani, Toader și-a întrerupt medicația, încercând astfel să fenteze afecțiunea cardiacă de care suferea.

Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, spunea Marcel Toader în urmă cu ceva timp.

 

Tags: