Sport
notix pixel id

Cadoul care l-a făcut pe Vladimir Screciu să se apuce de fotbal: „Mi-a deschis drumul!”. Video

Vladimir Screciu, mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova, a dezvăluit, chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani, cadoul care l-a făcut să se apuce de fotbal.
13.01.2022 | 16:17
Cadoul care l-a făcut pe Vladimir Screciu să se apuce de fotbal: „Mi-a deschis drumul!”. Video
Vladimir Screciu, mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova, a dezvăluit, chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani, cadoul care l-a făcut să se apuce de fotbal
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a fost readus la Universitatea Craiova, în vara lui 2020, liber de contract, de la Genk. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Bănie.

Cadoul care l-a făcut pe Vladimir Screciu să se apuce de fotbal

Vladimir Screciu susține că, pe când avea o vârstă fragedă, a primit o minge, de ziua sa, din partea familiei. Tânărul mijlocaș este de părere că acea minge l-a făcut să se apuce de fotbal.

Totodată, Screciu susține că golul marcat în finala Cupei României din 2021 este cea mai frumoasă amintire, pe plan personal, a anului trecut. Acesta le-a mulțumit suporterilor pentru mesajele pe care i le-au transmis de ziua sa și speră ca aceștia să fie în continuare alături de echipă.

ADVERTISEMENT

„Din câte îmi amintesc, am primit o minge de la familia mea, când aveam o vârstă fragedă. Și cred că acea minge mi-a deschis drumul către fotbal.

Pentru mine, pe plan personal, golul marcat în finala Cupei României este cea mai frumoasă amintire a anului trecut. Fiind primul meu gol oficial, n-am știut cum să mă manifest, am simțit nevoia să împărtășesc asta cu suporterii.

ADVERTISEMENT

Pe planul echipei, cea mai frumoasă amintire este că am câștigat Cupa și Supercupa.

Pentru 2022, așteptările sunt destul de mari, sper să câștigăm mai multe trofee decât am făcut-o în 2021 și asta depinde doar de noi.

Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor. Este o mândrie, pentru mine, să port banderola reprezentativei naționalei Under 21 și asta depinde doar de mine.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje. Sper să fiți alături de noi, cum ați făcut-o până acuma”, a declarat Vladimir Screciu, pentru pagina de Facebook a Universității Craiova.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

În primul meci oficial din 2022, Universitatea Craiova va juca, acasă, contra celor de la Rapid. Partida este programată sâmbătă, 22 ianuarie, la ora 20:00.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik