Life

Cadoul cu care fiicele Andreei Perju au surprins-o pe Adela Popescu. Micuțele au propria afacere

Fetițele Andreei Perju au intrat deja în afaceri. Micuțele au parte de toată susținerea mamei lor. Mara și Ada i-au oferit un cadou Adelei Popescu, iar vedeta a fost încântată.
04.07.2022 | 13:56
Cadoul cu care fiicele Andreei Perju au surprinso pe Adela Popescu Micutele au propria afacere
Fetițele Andreei Perju i-au oferit un cadou Adelei Popescu. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Mara și Ada, fiicele Andreei Perju, au o vârstă fragedă, 11 și 8 ani, dar un spirit antreprenorial înnăscut. Micuțele au pus pe picioare propria afacere, pe care au prezentat-o în emisiunea Vorbește lumea. Ele i-au oferit și un mic cadou Adelei Popescu.

Fetițele Andreei Perju, afaceriste de mici. Și-au deschis propriul business și au surprins-o pe Adela Popescu un cadou

Andreea Perju este mama a două fetițe. Mara și Ada au 11, respectiv 8 ani, și pentru că au crescut, nu mai sunt atât de dependente de actriță. Nu doar că este liniștită pentru că se joacă împreună, iar ea are parte de puțin liber, dar micuțele și-au dezvoltat și propria afacere.

ADVERTISEMENT

Și nu este prima dată, Mara a mai avut o inițiativă în acest sens atunci când a început să realizeze brățări personalizate împreună cu o prietenă.

De această dată, însă, a vrut să o implice și pe surioara ei. Împreună fac de la zero lumânări parfumate pe care le vând apoi pe internet. De promovare se ocupă, bineînțeles, mama lor.

ADVERTISEMENT

Andreea Perju a aflat despre asta abia după ce Mara a comandat de una singură tot ce avea nevoie pentru a-și porni afacerea. Micuța a plătit totul din proprii bani. Actrița i-a deschis un cont unde o remunerează pentru ajutorul pe care i-l oferă în casă, la restaurantul pe care îl deține, dar și pentru rezultatele sale la învățătură.

Adela Popescu s-a bucurat să primească o astfel de lumânare

Mara și Ada au povestit despre asta în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde au exemplificat și procesul prin care confecționează o lumânare.

ADVERTISEMENT

Shurubel s-a oferit să achiziționeze un produs, iar fetițele au fost încântate. Pentru Adela Popescu, în schimb, ele au avut un cadou.

I-au oferit acesteia una dintre lumânările pe care le-au făcut, iar soția lui Radu Vâlcan s-a arătat încântată, mai ales că produsul era și frumos ambalat.

ADVERTISEMENT

„Am primit și eu ceva?! Uite, ce frumos e ambalat! Mie îmi vine să o mănânc. Este foarte frumoasă!”, a reacționat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT