Sport

Cadoul din Liga Campionilor. Profit de peste 12.300 de lei cu meciurile din ultima etapă

Meciurile programate în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, programate marți și miercuri, în care joacă Liverpool, Real Madrid sau Barcelona, ne pot aduce un câștig de peste 12.300 de lei
06.12.2021 | 17:52
Cadoul din Liga Campionilor Profit de peste 12300 de lei cu meciurile din ultima etapa
Meciurile din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor ne pot aduce un câștig de peste 12.300 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți și miercuri ne luăm „la revedere” pentru acest an de la Liga Campionilor, pentru că sunt programate ultimele partide din faza grupelor, în urma cărora vom cunoaște toate cele 16 echipe calificate în optimile de finală. Este ocazia perfectă pentru un nou superbilet la pariuri, care ne-ar putea băga în buzunare o sumă cu adevărat consistentă, de peste 12.300 de lei, cu o miză de numai 25 de lei.

Dintre partidele programate marți și miercuri în Liga Campionilor, am selectat 9 pe biletul nostru și am obținut o cotă de 432. Cu o miză de 25 de lei ați putea obține un profit de 12.366 de lei, mai ales că veți beneficia și de un bonus consistent de 20% de la Superbet, în valoare de peste 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Așa cum a avut un jucător din Giurgiu, care a dat o adevărată lovitură săptămâna trecută: a transformat o miză de 230 de lei într-un profit de peste 67.000 de lei.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,18 de la AC Milan – Liverpool pentru un câștig de peste 12.300 din Liga Campionilor

În Grupa B, ale cărei meciuri sunt programate marți seara de la ora 22:00, se cunoaște deja ocupanta primului loc, Liverpool având maximum de puncte după disputarea primelor 5 etape. Pentru a doua poziție, ce duce în optimile de finală, se bat cu șanse reale toate celelalte trei echipe, cu un plus pentru FC Porto, care are un punct peste AC Milan și Atletico și joacă acasă contra echipei echipei lui Simeone. Lusitanii pleacă favoriți în acest meci, mai ales că Atletico trece printr-o pasă proastă, așa că vom merge pe mâna gazdelor, cu o cotă de 1,65 pentru pronosticul „1X&0-4 goluri”.

Și AC Milan este în cărțile calificării, deși după primele 4 etape avea un singur punct acumulat. A venit însă victoria de pe terenul lui Atletico, iar calculele s-au complicat destul de mult. Pentru a continua aventura europeană în Liga Campionilor, milanezii au nevoie de o victorie în fața lui Liverpool, dar și ca meciul dintre Porto și Atletico să se încheie la egalitate. Cum „cormoranii” nu au niciun motiv să forțeze, iar Jurgen Klopp va menaja mai mult ca sigur o parte dintre jucătorii de bază, Milan are toate șansele să se impună, prilej pentru noi să profităm de cota de 2,18 oferită pentru „1 solist”.

ADVERTISEMENT

În Grupa C, Ajax și Sporting sunt deja în optimi, indiferent de rezultatele din ultima etapă, astfel că nimic nu le împiedică să ne ofere un meci pe cinste, presărat cu multe goluri, iar varianta „GG3+”, la o cotă de 2,05, ni se pare cea mai plauzibilă. Aceeași situație o întâlnim și în Grupa D, la partida Real Madrid – Inter, unde vom merge tot pe un „GG3+”, la o cotă de 1,95.

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea și vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de marți și miercuri din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Barcelona forțează calificarea pe terenul lui Bayern Munchen cu o cotă de 2,60

În Grupa E, Barcelona este în mare pericol să piardă calificarea în dauna Benficăi, ce are un meci teoretic ușor pe teren propriu cu „lanterna roșie” Dinamo Kiev. Pentru a salva sezonul european, catalanii sunt obligați să câștige la Munchen, contra lui Bayern, orice alt rezultat fiind echivalent cu dezastrul în cazul în care Benfica va lua toate cele trei puncte în fața echipei lui Mircea Lucescu. Deoarece Bayern, deja câștigătoare a grupei, nu are motive să forțeze, vom alege pronosticul „X2&2+”, la o cotă de 2,60.

În Grupa F, Atalanta și Villarreal își dispută ultimul loc ce duce în optimi, iar meciul se anunță a fi pe viață și pe moarte. Cum ambele formații au demonstrat până acum că sunt foarte puternice pe faza ofensivă, dar au și slăbiciuni defensive, credem că vom avea parte de un spectacol cu goluri și mizăm pe varianta „GG3+”, la o cotă de 1,93.

În Grupa G, Lille își asigură accesul în faza următoare cu un egal pe terenul ultimei clasate Wolfsburg, așa că o cotă de 1,80 pentru „X2&0-4 goluri” trebuie speculată negreșit. În celălalt meci al grupei, RB Salzburg și Sevilla se bat parte în parte pe ultimul loc calificant, iar cota aleasă de noi este de 2,15 pentru „GG3+”.

În fine, ultima partidă pe care v-o propunem este cea dintre Zenit și Chelsea. Londonezii au nevoie de o victorie pentru a termina primii în Grupa H și a avea parte de un adversar teoretic mai ușor în optimi, în timp ce gazdele nu mai pot pierde poziția a treia. Mizăm pe victoria campioanei Europei, la o cotă de 1,55.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 432, iar cu miza de 25 de lei puteți obține un câștig de peste 12.300 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate marți și miercuri în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT
Tags: