Life

Cadoul fabulos al Alinei Vidican pentru viitorul soț! Ce a făcut românca pentru milionarul Claude Senhoreti

Nunta dintre Alina Vidican și logodnicul ei milionar, Claude Senhoreti, se apropie cu pași repezi, motiv pentru care românca a decis să îi facă un cadou cu totul și cu totul deosebit.
16.08.2021 | 14:15
Alina VIdican, gest cu maxima incarcatura sentimentala pentru viitorul ei sot Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pasionați amândoi de tatuaje, Alina Vidican și Claude, logodnicul ei de origine braziliană, au decis să scape de una dintre picturile pe care frumoasa timișoreancă le-a făcut pe când se iubea cu Cristi Borcea.

Alina Vidican a șters ultima amintire care o lega de Cristi Borcea

Relația dintre Alina Vidican și Cristi Borcea a fost una plină de pasiune, iar timișoreanca a crezut că va fi pentru toată viața, motiv pentru care și-a tatuat pe spate figura omului de afaceri, iar pre braț numele acestuia.

ADVERTISEMENT

Dacă tatuajul de pe spate l-a îndepărtat acum câțiva ani deja, Alina Vidican fiind nevoită, la acea vreme, să scoată din buzunar o sumă fabuloasă pentru a scăpa de el, numele lui Cristi Borcea de pe mâna ei a mai stat.

Dar, de curând, Alina Vidican, decisă să își surprindă logodnicul milionar, a mers la un salon de tatuaje și a rezolvat problema.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și-a acoperit tatuajul cu Cristi Borcea

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, la salonul de tatuaj, Alina Vidican a apelat la un artist pentru a scăpa de numele care îi amintea de fostul soț. chiar în pragul căsătoriei cu Claude Sehnoreti.

Iar după ce, timp de câteva ore, a suportat cu stoicism durerile provocate de tatuator, Alina Vidican are acum, pe braț, un trandafir roz care acoperă numele fostului soț, și o floare stilizată sub acesta.

ADVERTISEMENT

Evident, Claude, logodnicul milionar al Alinei Vidican, a fost de-a dreptul încântat de rezultatul tatuajului, cu atât mai mult cu cât noua pictură de pre brațul frumoasei timișorence este de natură să îi accentueze feminitatea.

Alina Vidican și Claude se căsătoresc peste 10 zile

”Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Claude Senhoreti, logodnicul milionar de origine braziliană cu care se va căsători Alina Vidican, la Miami.

ADVERTISEMENT

Mai mult, de curând, Alina Vidican și Claude au stabilit ultimele detalii ale nunții, după ce au ales un restaurant de lux din Miami și au discutat despre meniul pe care îl vor pune la dispoziția nuntaților.

De altfel, Alina Vidican și Claudeau dorit un meniu variat, din care nu vor lipsi mâncăruri românești tradiționale precum sarmalele cu smântână și mămăligă, dar nici delicatese culinare inspirate de gastronomia italiană, franceză și americană.

Alina Vidican și Claude sau cunoscut la un raliu

Cu patru ani în urmă, pasiunea pentru viteză pe care o are Alina Vidican – tradusă și în câteva amenzi de circulație – a adus-o pe timișoreancă în calea pilotului Claude Senhoreti.

”Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a explicat Claude, logodnicul Alinei Vidican, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română