Sport

Cadoul perfect! Răzvan Lucescu a devenit bunic pentru a doua oară chiar în seara de Ajun

25.12.2018 | 17:52
Cadoul perfect Razvan Lucescu a devenit bunic pentru a doua oara chiar in seara de Ajun

Răzvan Lucescu a devenit bunic pentru a doua oară chiar în seara de Ajun. Soția fiului său Matei a născut o fetiță perfect sănătoasă în seara de 24 decembrie, iar antrenorul lui PAOK a răspuns prezent unui asemenea eveniment major.

Anul trecut, fata lui Răzvan Lucescu, Maria Luisa, a dat naștere unui băiețel. Vestea l-a bucurat enorm și pe străbunicul Mircea Lucescu, devenit recent cetățean de onoare al Municipiului București.

Răzvan Lucescu a primit un cadou perfect
Răzvan Lucescu a primit un cadou perfect

Pentru familia Lucescu, anul 2018 nu a fost unul tocmai grozav în plan sportiv. Răzvan Lucescu a pierdut dramatic titlul în Grecia cu PAOK, după ce Liga a decis ca trupa din Salonic să fie depunctată pentru incidentele petrecute la meciurile de acasă cu Olympiakos și cu AEK. PAOK nu a avut forța necesară pentru a intra în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă în drumul spre play-off le-a eliminat pe Basel și pe Fenerbahce. În play-off însă, Benfica s-a impus cu 5-2 la general. PAOK a ajuns în cele din urmă în grupele Europa League, dar n-a reușit să meargă mai departe, în ciuda unei grupe decente, cu Chelsea, MOL Vidi și BATE Borisov.

În schimb, Mircea Lucescu nu a putut califica naționala Turciei la Campionatul Mondial din Rusia, iar de curând a retrogradat și din Liga Națiunilor, după ce a terminat ultima o grupă cu Rusia și cu Suedia. Experimentatul antrenor va continua însă pe banca Turciei, având misiunea de a reconstrui această națională și de a califica-o la EURO 2020.

Perspectivele sunt bune și pentru Răzvan, care domină autoritar campionatul cu PAOK și își poate lua revanșa pentru evenimentele petrecute în stagiunea precedentă. PAOK e neînvinsă în acest sezon din Superliga Greciei.