Sport

Cadoul primit de Anamaria Prodan de Paște: „E 60.000 de euro!”. A stâns mii de like-uri în câteva ore

24.04.2019 | 21:01
Cadoul primit de Anamaria Prodan de Paste E 60000 de euro A stans mii de likeuri in cateva ore

Anamaria Prodan se relaxează în această perioadă în Emirate, acolo unde soțul său, Laurențiu Reghecampf, o antrenează pe Al Wasl. Cel mai în vogă impresar român a postat pe Instagram o imagine cu un cadou de lux primit înaintede Paște.

Cadoul primit de Anamaria Prodan de Paște

„Cred că e 60.000 de euro” – a scris unul dintre urmăritorii de pe Instagram despre brățara primită de Anamaria Prodan. Impresarul a contribuit în luna februarie la un transfer-șoc pentru fotbalul românesc: plecarea lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli SC. Sumele vehiculate sunt impresionante: zece milioane de dolari prețul plătit de arabi către clubul ceh, respectiv două milioane de dolari salariul anual al jucătorului.

Nicolae Stanciu, cel mai valoros jucător român după Răzvan Marin, nu s-a adaptat grozav pentru moment la Al Ahli. Stanciu este pe cale să rateze prezența în Liga Campionilor Asiei cu Al Ahli în următorul sezon, locul 3 din Arabia Saudită putând fi obținut de Al Shabab, echipa lui Marius Șumudică.

View this post on Instagram

#eastergift #perfectmorning ?????❤️?

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Stanciu a fost transferat de-a lungul carierei pe sume fabuloase. A fost cel mai scump jucător din istoria lui Anderlecht, formație alături de care a câștigat titlul de campion în primul sezon, dar și cel mai costisitor transfer din istoria celor de la Sparta Praga, unde a avut evoluții constant bune.

Anamaria Prodan a fost extrem de activă și pe piața transferurilor din fotbalul românesc în această iarnă, aducând o mulțime de jucători la Dunărea Călărași, formație care încearcă din răsputeri să evite retrogradarea.