Life

Cadoul primit de Gina Pistol cu puțin timp înainte să nască. A lăsat-o fără cuvinte

19.02.2021 | 12:32
Cadoul primit de Gina Pistol cu putin timp inainte sa nasca A lasato fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Gina Pistol (40 de ani) a primit un cadou impresionant, care a lăsat-o fără cuvinte, cu foarte puțin timp înainte să nască primul ei copil. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” le-a arătat fanilor ei despre ce este vorba. 

Frumoasa blondină a primit de la artistul Ovidiu Solcan un tablou cu chipul celebrului sculptor român Constantin Brâncuși, chiar de ziua de naștere a acestuia (19 februarie 1876). Vedeta a rămas plăcut impresionată de gestul pictorului, mai ales că tabloul face parte dintr-o ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe una dintre paginile de socializare ale artistului apare precizarea conform căreia a realizat un număr de 30 de astfel de picturi, una dintre acestea ajungând la Gina Pistol, împreună cu o scrisoare scrisă de mână, într-o caligrafie foarte frumoasă.

Gina Pistol a rămas fără cuvinte. Ce cadou a impresionat-o pe blondină

Arhitect cu diplomă și artist vizual din pasiune, Ovidiu Solcan a lăsat-o fără cuvinte pe Gina Pistol, care a publicat pe rețelele de socializare tabloul pe care l-a primit în dar, cu foarte puțin înainte de a aduce pe lume fetița pe care o poartă în pântece.

ADVERTISEMENT

Blondina nu a putut să spună niciun cuvânt despre gestul impresionant legat de colajele pop-art ale artistului plastic, semn că este profund uimită. Iubita lui Smiley iubește arta, dovadă că de-a lungul anilor și-a făcut și câteva tatuaje pe piele.

Gina Pistol a promit un tablou cu Constantin Brâncuși
Scrisoarea și tabloul primite de Gina Pistol de la Ovidiu Solcan. Sursa foto: Instagram.com

„Eu folosesc ca materie primă reviste, care ele în sine sunt o componentă populară, având în vedere că sunt cele care trasează trend-uri și aduc în atenția maselor subiecte de interes cât mai larg – popular. 

ADVERTISEMENT

Recunosc că am ajuns treptat de la pictură la colaj, pentru că aceste colaje reprezintă elementul de noutate în ceea ce privește creația mea. 

Acest lucru îmi este confirmat constant, mai ales că, de când lucrările sunt expuse publicului larg, în galeria The Grand Avenue, toți vizitatorii care calcă pragul galeriei îmi spun că este pentru prima dată când văd lucrări realizate prin această tehnică.

ADVERTISEMENT

Desigur – în artă, lucrurile evoluează și inovează ceva mai greu. Personal, am observat o atracție spre unicitate a admiratorilor de artă”, declara în urmă cu ceva timp Ovidiu Solcan pentru grandavenue.ro.

Piesele de artă au fost realizate cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși, care a venit pe lume într-o familie numeroasă, la Hobița, în județul Gorj. Unele dintre operele regretatului artist pot fi văzute în parcul din Târgu-Jiu, printre acestea numărându-se: Poarta sărutului, Masa tăcerii și Aleea scaunelor.

De asemenea, tot în municipiul Târgu-Jiu se află și Coloana infinitului, data începerii construcției fiind pe 27 octombrie 1938. Coloana fără sfârșit, așa cum mai este numită sculptura, are o înălțime de 29,35 metri și este compusă din 16 module octaedrice suprapuse.

ADVERTISEMENT