Life

Cadoul primit de Gina Pistol de la Smiley. Prezentatoarea a împlinit 40 de ani

09.12.2020 | 18:50
Cadoul primit de Gina Pistol de la Smiley Prezentatoarea a implinit 40 de ani
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a împlinit astăzi 40 de ani, iar unul din cele mai frumoase cadouri primite de viitoarea mămică a venit din partea lui Smiley.

Vedeta a scris pe Instagram despre cel mai emoționant moment pe care l-a trăit în ultimii ani de ziua ei, pe care i l-a oferit Andrei.

ADVERTISEMENT

„Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”.

Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mamă la 40 de ani

De departe, cea mai mare bucurie pe care i-a făcut-o Dumnezeu în ultima vreme a fost sarcina! Când a aflat că va deveni mamă, viața ei s-a schimbat cu totul.

„Nu îmi venea să cred, nici nu îmi venea să mă bucur. Decât atunci când i-am auzit bătăile inimii. Nu știam cum este să fii însărcinată. Credeam că din cauza oboselii, eu am crezut că e ceva dereglare hormonală.

ADVERTISEMENT

El zicea că poate sunt însărcinată, eu ziceam că nu am cum, mai ales că doctorii mi-au spus că nu am șanse să fiu”, a declarat Gina Pistol când a aflat că a rămas însărcinată.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!’, a mai spus prezentatoarea Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină de la Antena 1 a dezvăluit publicului la scurt timp după ce s-a confirmat sarcina că va avea o fetiță. Atât ea cât și Smiley sunt extrem de emoționați, căci este primul copil în viața fiecăruia.

 

ADVERTISEMENT