Sporturi

Cadoul primit de Simona Halep de la unul din sponsorii săi! “Când Crăciunul vine mai devreme”

08.12.2018 | 17:35
Cadoul primit de Simona Halep de la unul din sponsorii sai Cand Craciunul vine mai devreme

Ce cadou a primit Simona Halep de la unul din sponsorii săi. Simona Halep se pregăteşte la intensitate maximă pentru noul sezon. Antrenamentele au fost reluate de către toţi jucătorii din elita tenisului mondial, sărbătorile de iarnă se apropie, iar sponsorii liderului mondial din WTA se asigură că Simonei nu ăi lipseşte nimic pentru sesiunile de antrenament pe care le efectuează în prezent.

Sportiva noastră a câştigat pentru al doilea an consecutiv premiul de favorită a fanilor în circuitul WTA, iar acum a primit în dar un alt cadou, cu ocazia sărbătorilor care se apropie cu paşi repezi. Cea mai bună tenismenă a lumii a publicat pe rețelele de socializare că tocmai a primit niște rachete noi de tenis de la unul dintre sponsorii ei, Wilson Tennis. “Când Crăciunul vine mai devreme. Mulțumesc, Wilson. Abia aștept să le încerc”, au fost cuvintele Simonei.

Ce cadou a primit Simona Halep de la unul din sponsorii săi

Darul primit de liderul mondial din WTA de Crăciun de la unul din sponsorii săi

Anul 2019 vine cu o mulţime de schimbări în plan profesional pentru Simona Halep. După ce Darren Cahill a anunţat la începutul lunii noimebrie că nu va mai continua colaborarea cu românca din fruntea clasamentului mondial pentru că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie şi cei doi copii ai săi, Wilson a schimbat pentru constănţeanca în vârstă de 27 de ani culoarea rachetelor folosite pe terenul de tenis.

Ce cadou a primit Simona Halep de la unul din sponsorii săi

Până în prezent, reprezentanta noastră folosea acelaşi model primit acum, însă pe portocaliu. Din 2019, ea va folosi modelul pe verde. Simona va debuta în noul sezon la Sydney, în Australia. Simona nu va evolua în prima săptămână din an. Competiția din Australia este programată între 7 și 12 ianuarie, deci există mai mult timp pentru recuperare. Ea a decis, de asemenea, să meargă la primele turnee din 2019 fără un antrenor, fiind deja cunoscut faptul că australianul Darren Cahill nu o va mai însoţi pe Simona la competiţii.

Tags: