Simona Halep

Cadoul primit de Simona Halep: “Mulţumesc mult, Singapore! Sunt minunaţi!” Foto

19.10.2018 | 18:47
Cadoul primit de Simona Halep Multumesc mult Singapore Sunt minunati Foto

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea anului de WTA, în cadrul unui eveniment organizat la Singapore, unde sportiva din România a avut statutul de invitat special al organizatorilor. Simona s-a retras în ultimul moment de la Turneul Campioanelor, din cauza unei accidentări. Numărul 1 mondial a primit cadou din partea Nike Singapore o pereche de pantofi sport personalizați.

“Înseamnă mult pentru mine faptul că m-am calificat la Turneul Campioanelor cinci ani la rând. Am amintiri frumoase de aici. E foarte special acest oraș pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot evolua la această ediție, mă bucur că mă aflu aici, pe această scenă”, a declarat Simona Halep în momentul în care a fost chemată pe scena de la Singapore pentru a fi desemnată jucătoarea anului 2018.

Pantofi sport Nike Singapore, personalizați pentru Simona Halep
Pantofi sport Nike Singapore, personalizați pentru Simona Halep

Simona Halep a primit la Singapore drept cadou o pereche de pantofi sport personalizați

După ceremonie, Simona a primit un cadou din partea Nike Singapore: o pereche de pantofi sport personalizați. Românca i-a fotografiat și a postat imaginile pe contul personal de Instagram. Chiar dacă nu participă la Turneul Campioanelor, Simona Halep a fost în centrul atenției la ceremonia organizată de WTA. Rugată să vorbească despre performanțele reușite în 2018, Simona a declarat că este tristă că nu poate juca la Singapore și l-a rugat pe crainicul evenimentului să o țină în brațe.

Halep nu mai poate pierde locul 1 în ierarhia WTA în acest an, principala sa urmăritoare fiind Angelique Kerber, față de care a luat un avans considerabil. Caroline Wozniacki nu are nici ea șanse să o ajungă pe Simona în fruntea clasamentului WTA.

Simona Halep a probat pantofii sport personalizați la Singapore
Simona Halep a probat pantofii sport personalizați la Singapore