Life

Cadoul special pe care ducesa Camilla i l-a oferit lui Kate Middleton la nunta cu William. De ce nu-l poartă niciodată

Cadoul special pe care ducesa Camilla i l-a oferit lui Kate Middleton la nunta cu William are o semnificație aparte, însă ducesa de Cambridge nu l-a purtat în ultimii ani.
09.07.2022 | 00:23
Cadoul special pe care ducesa Camilla i la oferit lui Kate Middleton la nunta cu William De ce nul poarta niciodata
Cadoul special pe care ducesa Camilla i l-a oferit lui Kate Middleton la nunta cu William. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ducesa Camilla, soția prințului Charles, i-a făcut un cadou cu o semnificație specială lui Kate Middleton la nuntă. Soția prințului William nu îl poartă niciodată. Cadoul a atras anumite comparații controversate.

Cadoul special pe care ducesa Camilla i l-a oferit lui Kate Middleton la nunta cu William

La nunta lor din 2011, Kate Middleton și prințul William au primit numeroase cadouri.

Unul dintre acestea are o semnificație aparte și este dăruit de către ducesa Camilla soției prințului William. Aceasta i-a dăruit lui Kate Middleton o brățară din aur cu zale cu gravuri ascunse.

ADVERTISEMENT

Pe o parte a discului, Camilla a gravat monograma ei personală, un “C” cu coroană. Pe cealaltă parte era monograma lui Kate, tot un “C”.

Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând bijuteria la Wimbledon, la câteva luni după nunta cu William. De asemenea, a purtat-o și în timpul călătoriei regale în SUA, tot în 2011.

ADVERTISEMENT

Cu această brățară, Camilla a vrut să-i facă lui Kate Middleton primirea în familia regală, dar aceasta din urmă nu a fost văzută purtând bijuteria în public în ultimii ani, notează okmagazine.ro.

Unii comentatori regali au vorbit despre semnificația brățării și asemănările sale cu inițialele “CC” ale lui Charles și Camilla. Acestea au stârnit controverse în timpul căsătoriei prințului Charles cu Prințesa Diana.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în luna de miere cu Diana, în 1981, Charles a avut o pereche de butoni cu inițiala “C”, primiți în dar de la Camilla.

Care este relația dintre ducesa Camilla și Kate Middleton

Este cunoscut faptul că soția prințului Charles și Kate Middleton au o relație apropiată, chiar dacă ducesa de Cambridge nu a mai fost văzută cu cadoul de nuntă.

ADVERTISEMENT

La angajamentele regale, Camilla și Kate sunt surprinse de multe ori râzând, semn că relația lor este una foarte bună.

De exemplu, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, cele două au împărțit o trăsură cu copiii lui Kate în timpul procesiunii regale.

În această lună, Camilla apare în revista Country Life pentru a marca cea de-a 75-a aniversare. Kate Middleton este cea care a realizat fotografiile care o reprezintă pe ducesa de Cornwall în diverse ipostaze.

Kate Middleton este pasionată de fotografie. Aceasta obișnuiește să facă poze oficiale mai ales la zilele de naștere ale celor trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

ADVERTISEMENT