Sport

Cadoul surpriză primit de Conor McGregor de la Dustin Poirier, înainte de UFC 257

23.01.2021 | 16:17
Cadoul surpriza primit de Conor McGregor de la Dustin Poirier inainte de UFC 257
ADVERTISEMENT

Conor McGregor revine în ring la gala UFC 257 care va avea loc în dimineața zilei de sâmbătă, 24 ianuarie. Irlandezul se va lupta cu americanul Dustin Poirier, pe care l-a învins în 2014. 

Deși este cunoscut pentru stilul său arogant și pentru declarațiile acide, McGregor a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarului de la UFC 257.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au comportat exemplar la conferința de presă de dinaintea meciului și la cântarul oficial și au promis că vor produce un show de calitate pentru fani. Poirier i-a făcut cadou un sos iute lui McGregor.

Cadoul surpriză primit de Conor McGregor de la Dustin Poirier, la cântarul oficial înainte de UFC 257

Deși a anunțat că se retrage definitiv din UFC, în data de 6 iunie 2020, campionul irlandez Conor McGregor a fost convins să revină asupra deciziei și va lupta în cadrul galei cu numărul 257. El va da piept cu americanul Dustin Poirier, pe care l-a mai înfruntat și în 2014.

ADVERTISEMENT

La cântarul oficial și conferința de presă de dinaintea partidei, ambii luptători au dat dovadă de respect reciproc și au anunțat că vor să creeze un spectacol fabulos pentru fanii din întreaga lume. Americanul a fost, în mod remarcabil, mai incisiv în declarații decât rivalul său irlandez.

Cu toate acestea, înainte de conferința de presă, Poirier i-a înmânat lui McGregor un recipient de sos Louisiana, cunoscut pentru iuțeala sa. Surprins în mod plăcut de gestul adeversarului său, irlandezul l-a îmbrățișat pe acesta și i-a mulțumit cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Ce și-au spus cei doi la conferință: „M-am pregătit toată cariera pentru asta”

Toată lumea a fost surprinsă de atitudinea pe care cei doi luptători au adoptat-o înainte de lupta ce va avea loc duminică, 24 ianuarie. McGregor a fost un monument de fair play, în vreme ce Poirier a dat declarații mult mai curajoase și și-a exprimat clar dorința de a-și învinge adversarul.

„Se simte grozav să fiu din nou aici. Sunt foarte încântat că am primit sosul picant Louisiana. De abia aștept să aduc și eu „sosul” iute și focul în cușcă. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, sunt foarte încântat că m-am întors și vă asigur că mâine (n.r. 24 ianuarie) spectacolul este garantat.

ADVERTISEMENT

Dustin muncește din greu. Sunt foarte impresionat de ce a făcut în ultimii ani și cred că toată industria a fost plăcut surprinsă de el. După lupta din 2014, s-a ridicat din genunchi și a devenit campion. A oferit atât de mult în cușcă și mă simt norat să mă pot lupta cu acest om. Firește, competitivitatea încă există și sunt cât se poate de înflăcărat înainte de meci”, a spus McGregor.

„Cred că tot ce s-a întâmplat pe parcursul carierei mele a fost menit să mă pregătească pentru ce va fi în acest duel. Sunt aici ca să câștig și sunt dispus să fac orice pentru ca la final mâna mea să fie cea ridicată în semn de victorie. O să dau tot ce am, o să las toată energia acolo!”, a replicat Poirier.

Duelul dintre Conor McGregor și Dustin Poirier va avea loc în dimineața zilei de 24 ianuarie 2021 și va putea fi urmărit pe site-ul FANATIK. Câștigătorul va putea deveni challenger pentru centura la categoria ușoară, deținută de rusul Khabib Normagomedov. Acesta s-a retras din ring, după moartea tatălui său, însă Dana White încearcă să îl convingă să revină.

ADVERTISEMENT