News

Ce au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae? „Atât de multe ghetuțe încât confunzi cadoul cățelului cu al tău”/ Video

Moș Nicolae a trecut și pe la copiii vedetelor autohtone cărora le-a lăsat în ghetuțe o mulțime de cadouri. Cine au fost răsfățații și cine s-a bucurat de daruri simbolice?
06.12.2021 | 14:19
Ce au primit copiii vedetelor de la Mos Nicolae Atat de multe ghetute incat confunzi cadoul catelului cu al tau Video
Copiii vedetelor au primit o mulțime de cadouri. Sursa: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

6 decembrie este o zi specială pentru copii. Cei mici își lustruiesc cu mare grija ghetuțele și le așază lângă ușă, în așteptarea vestitului Moș Nicolae. Nici copiii vedetelor nu fac excepție și au fost vizitați de darnicul bătrânel și s-au bucurat de darurile primite.

Ce cadouri au primit copiii vedetelor, de Moș Nicolae?

Anca Serea și Adi Sînă formează una dintre cele mai numeroase și îndrăgite familii din România. Cei doi au împreună șase copii minunați, pe la care Moșul a trecut încă de aseară. Anca Serea a surprins momentul în care cei mici iau cu asalt cadourile din ghetuțe. Copiii au fost extrem de entuziasmați, iar râsul lor a răsunat în toată casa.

ADVERTISEMENT

„A venit Moșul! Uhuu! Doamne ferește! Încet!”, a spus fosta prezentatoare Tv, în timp ce încerca să-i liniștească pe micuți.

Moise, fiul cel mic al cuplului, s-a rătăcit, chiar, printre daruri și nu mai știa care dintre ghetuțe sunt ale lui. Părinții l-au îndrumat cu grijă spre cadouri.

ADVERTISEMENT

 

Foarte cuminți au fost și cele două fetițe ale Andreei Bălan și ale actorului George Burcea. Ele au primit o mulțime de jucării. Artista a făcut publice, pe Instagram, imaginile în care micuțele apar înconjurate de păpuși, dulciuri și fundițe pentru păr.

„Atât de multe ghetuțe încât ajungi să confunzi cadoul cățelului cu al tău”

Mara, Cezara și Roua, fetițele lui Mihai Morar, au avut parte de o mare surpriză în această dimineață, când și-au găsit ghetuțele încărcate cu daruri de la Moș Nicolae. Roua, fetița cea mică a prezentatorului, a ales cel mai micuț cadou. Punguța aparținea, de fapt, cățelușului Olaf, copilul blănos al familiei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

„Aglomerație mare în dimineața Sfântului Nicolae… Atât de multe ghetuțe încât ajungi să confunzi cadoul cățelului cu al tău.”, a scris Mihai Morar în dreptul filmulețului postat pe rețelele de socializare.

Copiii Simonei Gherghe au primit cadouri simbolice, de la Moș Nicolae

Spre deosebire de alte vedete, Simona Gherghe nu își răsfață în exces copiii. Ea îi crește pe cei mici cât mai simplu, iar Moș Nicolae le-a adus cadouri simbolice. Ei au primit cărți, șosete și turtă dulce.

ADVERTISEMENT
Copiii Simonei Gherghe
Copiii Simonei Gherghe s-au trezit devreme astăzi.
Sursa: Instagram

Copiii prezentatoarei de la „Mireasa” s-au trezit devreme și au fost încântați să vadă ce le-a adus Moșul. Ei s-au bucurat de tot ceea ce au primit, chiar dacă darurile nu au fost unele scumpe. Simona Gherghe i-a învățat pe micuți că Moș Nicolae este mesagerul lui Moș Crăciun și că este esențial să se bucure de orice lucru primit, oricât de mic ar fi acesta.

„Ne-am coordonat cu bunicii și am decis ca toate darurile de Moș Nicolae să fie așa, mai simbolice, pentru că le-am explicat copiilor că el este mesagerul lui Moș Crăciun. Așa că Moș Nicolae le-a adus câteva dulciuri: o acadea, turtă dulce, vreo două-trei bomboane, cărți și șosete. Au fost foarte încântați”, le-a spus Simona Gherghe urmăritorilor săi.

De ce sunt convinși copiii Elenei Gheorghe că Moș Nicolae există?

Astăzi este și ziua onomastică a celor doi copii ai Elenei Gheorghe. Nicholas și Nicole au primit multe dulciuri, semn ca au fost foarte cuminți. Cei doi sunt convinși că darurile vin chiar de la Moșul, pentru că mama lor nu îi lasă să consume dulciuri, decât foarte rar.

Copiii Elenei Gheorghe
Copiii Elenei Gheorghe au primit dulciuri de la Moș Nicolae.
Sursa: Instagram

„Gata! A venit Moș Nicolae. Ame și Nicholas au zis că dacă Moșul le aduce fructe și nu le aduce dulciuri înseamnă că nu există. ‘Mama sigur nu ar pune dulciuri’. Adevărul este că, dacă Moșul nu le aducea dulciuri, de la mine în niciun caz nu primeau… decât din an în Paște”, a povestit artista.

ADVERTISEMENT