Pariuri sportive

Cadouri de peste 800.000 de lei în PARIURI GRATUITE la Superbet! Zeci de mii de jucători sunt premiați de Superbet cu pariuri gratuite

22.12.2018 | 14:47
Cadouri de peste 800000 de lei in PARIURI GRATUITE la Superbet Zeci de mii de jucatori sunt premiati de Superbet cu pariuri gratuite

Pentru prima oară în România, în agențiile stradale se vor putea câștiga Pariuri Gratuite! Zeci de mii de pariori români se vor bucura în agențiile Superbet și pe Superbet.ro de premiile a căror valoare depășește suma de 800.000 de Lei!

Promoția se desfășoară în perioada 22-30 decembrie. Fiecare bilet pre-meci plasat în agenția preferată poate declanșa acordarea unui Pariu Gratuit în valoare de 10 Lei. Online, fiecare bilet pre-meci sau live poate activa un Bonus de 10 Lei care va fi creditat automat în contul jucătorului! Atât în agenție cât și online nu există restricții privind miza minimă sau cota minimă. Orice bilet la pariuri sportive înseamnă o șansă în plus la un premiu! Zecile de mii de jucătorii care vor fi premiați – vezi aici, pot înmulți și pot transforma în bani reali foarte simplu voucherele de Pariuri Gratuite și Bonusurile: trebuie să parieze o singură dată pe cote de peste 1.5 în agenție sau online!

Cadouri de peste 800.000 de lei în pariuri gratuite la Superbet!

Superbet a preferat să premieze câți mai mulți jucători, în locul acordării unui premiu mare. În schimb, partenerul preferat al jucătorilor români, garantează Pariuri Gratuite zilnice în fiecare agenție și mii de Bonusuri online. Numărul total al premiilor va depăși 80.000! Mai
mult, oricare jucător poate câștiga în aceeași zi atât în agenția preferată cât și online.

Această dublă poate fi repetată în fiecare zi de promoție!

Pentru ca totul să fie în favoarea pariorilor, anul acesta e generos cu oferta de pariuri sportive: pe lângă etapa celebră de Boxing Day, pariorii au la dispoziție și numeroase alte evenimente de top. Se mai joacă în Italia și Scoția, se decide campioana lumii la echipe de club, iar baschetul și hocheiul pe gheață propun în fiecare zi meciuri în NBA, Euroligă și NHL. Unde mai punem că primul weekend de promoție e unul cu meciuri în absolut toate campionatele puternice, preferate de pariori!

Știm cu toții că Sărbătorile se trăiesc alături de familie, prieteni, dar știm și că din meniul unui parior care se respectă nu lipsește adrenalina adusă de pariurile puse! Iar Superbet s-a asigurat că jucătorii vor putea câștiga premiile promoției în agenția preferată și online.

Pariați aici și bucurați-vă de cele peste 80.000 de cadouri care ajung la pariorii din toată România! Sărbători fericite și profitabile cu Superbet!