News

Cadouri de sute de lei către șefii bugetarilor. Cum arată un coș de Paște primit de Ciprian Ciucu. “Banii aceștia ar trebui direcționați către copiii săraci”

14.04.2020 | 18:25
Cadouri de sute de lei catre sefii bugetarilor Cum arata un cos de Paste primit de Ciprian Ciucu Banii acestia ar trebui directionati catre copiii saraci
ADVERTISEMENT

Ciprian Ciucu, consilier în cadrul Primăriei Generale București, spune că a primit un coș plin cu bunătăți de la DGASP, iar astfel de cadouri sunt trimise către șefii bugetarilor, în timp ce copiii săraci nu au ce mânca de sărbători.

Cadouri de sute de lei, trimise de autoritățile locale de sărbători

Ciprian Ciucu a postat o poză pe Facebook cu un pachet plin cu bunătăți, primit drept cadou de Paște de la DGASPC Sector 6, instituție din cadrul Primăriei Sectorului 6.

ADVERTISEMENT

“Nu-i rău să fii demnitar bugetar pe timp de criză. Primești astfel de cadouri. Eu tocmai am primit un asemenea cadou de la DGASPC Sector 6, din cadrul Primăriei Sectorului 6, de la o doamnă director.Costă 833 de lei, găsiți pachetul pe giftidea.ro, cod 7047”, a scris Ciucu pe Facebook.

Consilierul din cadrul Primăriei București spune că astfel de cadouri au mers la mai mulți șefi de instituții, așa cum este obiceiul în preajma sărbătorilor. Ciucu scrie că a sunat la conducerea DGASPC, pentru a vedea din partea cui este coșul de Paște.

ADVERTISEMENT

“Eu mă gândesc că astfel de cadouri au plecat la mai mulți șefi de instituții. Am sunat-o pe doamna director să o întreb dacă e din partea dânsei sau sau din partea DGASPC și implicit din bani publici. Răspunsul a fost evitat cu pricepere.

Ce conținea pachetul de Paște

Eu i l-am returnat. Dacă e din bani publici sau nu, mai bine ar face Paștele plăcut unora care au mai mare nevoie și s-ar mulțumi cu mai puțin”, a mai scris consilierul pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT
Produsele aflate în pachetul primit de Ciprian Ciucu. Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu
Produsele aflate în pachetul primit de Ciprian Ciucu. Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu spune că astfel de gesturi ar trebui să dispară, întrucât sunt alte persoane care ar avea nevoie de banii cu care au fost achiziționate aceste cadouri de către instituțiile aflate în subordinea autorităților locale.

“Pateul de gâscă, șampania originală, dulciurile simandicoase i-ar sta în gât oricărui om cu bun simț, dacă ar avea o bănuială cât de mică că alții, aflați în nevoie și beneficiari ai DGASPC, ar fi lipsiți.

ADVERTISEMENT

Consilierii locali trebuie să se uite cu atenție la bugetul de protocol al DGASPC Sector 6. Și sa ceară un audit urgent. Banii aceștia ar trebui direcționați către copiii săraci ai Sectorului 6. PSD…”, a încheiat Ciucu postarea pe Facebook.

ADVERTISEMENT