Life

Cadourile care aduc noroc și fericire. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune cum poți cuceri o persoană dragă

12.07.2020 | 13:02
Cadourile care aduc noroc si fericire Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune cum poti cuceri o persoana draga
Lista cadourilor care aduc noroc și fericire. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune cum poți cuceri o persoană dragă Sursă foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Există lucruri și obiecte care aduc noroc, abundență, fericire și liniște în casă, dacă sunt dăruite din inimă, cu sinceritate. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut o listă a cadourilor care aduc bine în viața noastră.

Florile şi lumânările aduc noroc, deși, la prima vedere, pare greu de crezut. La fel  se întâmplă în cazul vaselor de lut sau al încălțămintei. Acestea aduc fericire în viețile celor care primesc astfel de cadouri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ghivecele cu flori aduc liniște, pace și armonie în case, iar un bărbat poate fi cucerit de către o femeie cu ajutorul unei eșarfe tricotate.

Darurile care pot face viața mai frumoas. Lidia Fecioru ne spune ce să cumpărăm pentru casă

“Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă, pentru că ele aprind focul iubirii din casa care le-a primit şi încălzesc casa.

ADVERTISEMENT

Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3.

Femeile care vor să cucerească un bărbat trebuie să îi ofere acestuia o eşarfă croşetată. Acest dar îl va face să o placă imediat. De asemenea, conform tradițiilor, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

ADVERTISEMENT

Poate nu te-ai fi gândit, dar, prosoapele de bucătărie, atunci când sunt dăruite unei fete necăsătorite de către o prietenă de familie, pot atrage un soţ vrednic pentru soarta acelei fete.

Vasele de lut, atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor, a completat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT