Cadu a primit o ofertă – surpriză din partea lui Andone! Unde ar putea ajunge fundaşul

Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
15/05/2014, 09:26
Cadu a primit o ofertă – surpriză din partea lui Andone! Unde ar putea ajunge fundaşul GALERIE FOTO

Ioan Andone a avut două mandate la CFR Cluj, perioadă în care Ricardo Cadu a devenit unul dintre jucătorii preferaţi ai tehnicianului. Motiv pentru care “Fălcosul” îşi doreşte din tot sufletul să lucreze din nou cu fundaşul portughez. În acest sens, Andone i-ar fi făcut o ofertă surpriză căpitanului de la CFR Cluj, anunţă stiridesport.ro. Cei doi discută des la telefon, iar tehnicianul i-a transmis apărătorului să nu se grăbească la finalul sezonului, cînd va negocia cu şefii din Gruia rămînerea la CFR. “Aşteaptă puţin, s-ar putea să ne batem din nou împreună la titlu, în România”, a fost mesajul antrenorului.

Andone negociază cu Astra şi ar putea prelua gruparea din Giurgiu în această vară. Recent, Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, l-a readus pe Daniel Isăilă la echipă, însă nu pare convins să meargă pe mîna lui şi în sezonul viitor.

Cadu refuză să vorbească, momentan, despre viitorul său. “N-am discutat deocamdată cu conducerea. Mai sînt două meciuri şi vom lua o decizie. Am mai multe oferte, e adevărat, dar nu m-am gîndit încă la ceea ce voi face”, a spus portughezul.

Închide ×